BESTILL GRATIS BEFARING

Send skjema og vi tar kontakt

Innvendig solskjerming
Innvendig solskjerming
Utvendig solskjerming
Utvendig solskjerming
Når vi har mottatt din forespørsel vil din Norsol representant kontakte deg for å avtale tid for befaring. Vi tar mål, fremviser prøver og gir uforpliktende tilbud. Vi ser fram til å høre fra deg!
X

Personvern

 

Norsol AS (org. nr. 934002911) videreformidler-/bytter-/selger ikke personopplysninger til 3. part. Innsyn i denne info gis kun de som gjennomfører bestemte tjenester for oss. Informasjonssikkerheten og beskyttelse av denne skal alltid være prioritet. Vi bestemmer hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte. Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning. Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data. Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte. Vi bruker også ikke-personlig data, som ikke kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og gi deg en bedre opplevelse hos oss. Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke. Det er dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger. Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss. Google Analytics; Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra. Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere; Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari. Norsol AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din dat samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd); Kontakt: oslo@norsol.no