Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming skygger for solen, hindrer innsyn og skaper et trivelig og behagelig innemiljø. Velg mellom rullegardin, lamellgardin, persienner eller plissé – Norsol tilbyr et bredt sortiment av innvendig solskjerming, skreddersydd for dine behov.

Våre innvendige solskjermingsprodukter

Landsdekkende gratis befaring av erfarne fagfolk

Hvis du er usikker på hvilket produkt du skal velge, tilbyr Norsol gratis befaring over hele landet. Vi bistår deg i å finne innvendig solskjerming med rett utseende og rette kvaliteter, og viser hvordan ulike løsninger kan endre uttrykket i rommet.

Skap liv i rommet med innvendig solskjerming

Med et mylder av duker og tekstiler å velge mellom, er du sikker på å finne en perfekt match for ditt hjem. Norsol samarbeider med de beste aktørene i bransjen, og vi er stolte av å tilby over 350 miljøvennlige duker av høy kvalitet. Enten du ønsker gjennomsiktig eller lystett duk, bistår vi deg i å finne funksjonelle og dekorative løsninger for alle rom.
Se våre alternativer til utvendig solskjerming her.

Smarthusteknologi for moderne hjem og kontor

Er du opptatt av sikker solskjerming, moderne løsninger og komfortabel teknologi? Alle produkter fra Norsol kan motoriseres, automatiseres og opereres med fjernkontroll. Sol- og vindautomatikk beskytter for UV-stråler, og skjermer fra bleking av gulv, møbler og annet inventar.
Vår egen, avanserte app lar deg styre solskjermingen fra sofakroken. Et tilkoblet hjem der du kan koble på kameraer, bevegelsesdetektorer, alarm og røykvarslere betyr at du har full kontroll til enhver tid, uansett hvor du befinner deg. Slå på komfortbelysning med et tastetrykk når du kommer hjem, eller still inn dempet belysning på kvelden. Med bevegelsessensorer kjøres plisségardinene automatisk ned og stopper varmetapet når du går inn på soverommet, så du kan legge deg i et lunt og mørkt rom. Mulighetene er uendelige.

Bærekraftig og lokalprodusert

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift fra økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal, og alle våre produkter blir lokalt produsert på egen fabrikk. Vi er stolte av å ha tilbudt spesialkompetanse på solskjerming i flere generasjoner. I dag er vi en av landets ledende solskjermingsbedrifter, med fokus på skreddersydde, bærekraftige løsninger av høy kvalitet.

Riktig solskjerming øker trivselen, og allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Med en gjennomgående miljøprofil gjennom hele produktkjeden, kan du kjøpe våre produkter med god samvittighet. Fordi bærekraft har fokus i alle varer, slipper du å kjøpe ny solskjerming etter få år – produkter fra Norsol er bygd for å vare, og bestå tidens tann.