Lamellgardin

Moderne og eksklusive lamellgardiner kan løfte uttrykket i hjemmet ditt. Norsol skreddersyr til alle vindusflater, så du kan skape ro og balanse i hjemmet.

Lamellgardiner er et av de mest populære valgene for solskjerming på markedet i dag, med sin eksklusive og moderne utforming. Med en enkel bevegelse kan du vinkle de stilrene, loddrette lamellene etter ønsket lysmengde og grad av innsyn. Lamellgardiner er et godt valg for deg som er opptatt av å hindre innsyn med stil. Du bevarer like fullt utsynet, og lar rommet bade i et vakkert lysspill. Som en bonus ser også lamellene like elegante ut fra utsiden av hjemmet, som på innsiden.

Mål

Minimum bredde: 26 cm (89 mm lamell) – 37 cm (127 mm lamell)
Maksimum bredde: 700 cm
Maksimalt høyde: 480 cm arm

Skreddersydde lameller for moderne rom

Norsol skreddersyr lamellgardiner til alle typer vinduer, også små vinduer eller skråvinduer. Lamellgardiner er ideelt for de store vindusflatene man ofte finner i moderne hjem, og brukes som solskjerming og romdeling både i hjemmet og på arbeidsplassen.

Fleksibel solskjerming med ulike løsninger

Lamellene i gardinen kan åpnes og lukkes på flere måter, og ønsket alternativ velges ved bestilling. Lamellpakken kan samles til høyre eller venstre side, like mange lameller til hver side, eller alle lamellene samlet mot midten. Ved skråvindu må alltid lamellene parkeres på den høyeste siden.

Betjening

lamell automatikk
Betjening er snor, betjeningsstang eller motor (velg mellom bryter- eller fjernstyring) for ytterligere komfort!
 
Stang eller motor er snorfrie og dermed barnesikre løsninger

Barnesikring

norsol lamell barnesikring 0002 feil
norsol lamell barnesikring 0001 korrekt
norsol lamell barnesikring 0000 snor

Velg betjeningsstang eller motor for en barnesikker lamellgardin. Til typen 10H og 10V. Betjeningsside blir da samme som parkeringsside.

Små barn kan kveles i snorer og kjedetrekk, som betjener innvendige gardinløsninger.

For å unngå farlige situasjoner, påse at snorer er utligjengelig for barn.

Flytt unna senger, stoler, møbler fra gardinsnorer.

Ikke knyt sammen snorer. Sørg for at snorer ikke blir henger seg opp i hverandre, men for henge fritt.

 

Farger

Sett farge på tilværelsen! Norsols lamellkolleksjon inneholder mer enn 150 tekstiler av høy kvalitet; gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike eller ensfargede. Du kan også velge å ha forskjellige mønstre eller farger i samme gardin.
lamell kjokken

Konstruksjon

Lamellgardiner fra Norsol er laget av flammehemmende og støvavstøtende tekstiler. Alle stoffer i kolleksjonen leveres i 89 mm lamellbredde, og mange også i 127 mm bredde.
Takbeslag er standard, men veggbeslag kan leveres mot tillegg. Velg mellom 60-108 mm, eller 105-156 mm. Valg av veggbeslag avhenger av behov for utbygging og lamellbredde (89 eller 127 mm). 

Skreddersydd dine vinduer

Norsol skreddersyr lameller til å passe dine vinduer. Den perfekte løsningen for skråvinduer

norsol 0002 skra lamell

Skråmodell

norsol 0001 ulik lamell

Vindus/dør-modell

norsol 0000 vanlig lamell

Vanlig modell