Innvendige persienner

En klassisk og diskret stemningsskaper som aldri går av moten. Varier selv hvor mye lys du ønsker å slippe inn, og design persienner etter din egen interiørstil.

Våre persienner

En universell løsning som alltid finner plass i hjemmet

Persienner er et tidløst alternativ som aldri går av moten. Det klassiske designet, basert på tiår med fagkompetanse på solskjerming, kler de fleste hjem. Du varierer dagslyset i rommet selv ved å justere skjermingen. Hvis du ønsker diskret solskjerming med fleksibilitet i lysinnslippet, kan persienner fra Norsol være produktet for deg. Våre persienner er en universell stemningsskaper, med enkel betjening.

Skreddersydde persienner med fokus på bærekraft og kvalitet

Norsol tilbyr et stort fargeutvalg i lameller og heisebånd i beste kvalitet, så du kan designe lyskjermingen etter din egen interiørstil.

Aluminiumspersienner krever lite vedlikehold, og har lang levetid. Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver smak. Du kan også velge en kombinasjon, med lameller av aluminium og listverk i tre. Vi tilbyr måltilpassede produkter som er praktiske, moderne og estetisk tiltalende, uansett hva dine behov er.