25 mm innvendig persienne

Tidløs og minimalistisk i alle regnbuens farger. Med klassiske 25 mm innvendig persienne regulerer du enkelt lysmengde og innsyn etter behov.

Mål

Maks bredde 3000 mm
Min. bredde 200 mm (med motor 800 mm)
Maks høyde 2500 mm

Total høyde:
500
1000
1500
2000

Pakkhøyde:
46
64
82
100

Pakkhøyde (mm) – det vil si når persiennen er trukket opp.

Klassikeren, som alltid er på moten.

Persienner er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Du kan velge lameller i alle regnbuens farger, og finne en perfekt match for interiørstilen din.
Norsol 25 mm innvendige persienne leveres med over og underlist, stigesnøre og snor i farger som er tilpasset lamellfargen. 25 mm innvendige persienner er utstyrt med en rekke praktiske detaljer som gjør den enkel å bruke, som automatisk snorbrems i overlisten. Monteringsopphenget gjør det enkelt å montere og ta ned persiennen ved rengjøring av både vinduer og lameller, for en praktisk solskjermingsløsning.

Betjening

Opp- og nedheising skjer med snor (1,4 mm), men kan også leveres med motor. Fritthengende persienne: snoren låses med et låshus. Lamellstillingen justeres med en glassfiberstav og snekke med betjening på høyre eller venstre side. Mellomglass persienne: snoren låsen med en snorlås. Lamellstillingen justeres med en vendewire og vendestav på høyre eller venstre side.

Stort fargeutvalg

Sett farge på tilværelsen. Velg mellom mange farger, og finn den perfekte matchen for ditt hjem!

Konstruksjon

Norsol 25 mm innendørs persienne produseres av spesiallegert brennlakkert aluminium, som gir en UV-bestandig flate. Dermed beholder persiennen sin opprinnelige farge gjennom hele sin levetid. Overlist og underlist er i brennlakkert stål. Lagerbukk og stigebåndsruller er av plastmateriale og stål av høy kvalitet, som gir en lett og stille funksjon. Snorer og stigebånd består av polyester som gir lang levetid.
25 mm innvendig persienne kjøkken

Våre andre persienner