Classic Alu 50 innvendig persienner

En delikat og kraftig persienne som gjør seg utmerket i alle bygg, fra næringslokale til villa. Vinkle lamellene for et åpent og smakfullt utsyn.

Mål

Maks bredde: 3950 mm
Min. bredde: 350 mm
(med motor: 600 mm)
Maks høyde: 3400 mm
Maks areal: 10 m2

Allsidig og stilfull

Persienners klassike stil kler de fleste hjem, og det tidløse produktet går aldri av mote. Norsols fritthengende persienne har 50 mm lameller, overlister og underlister av aluminium, og er spesielt tilpasset for innvendig bruk. Den kraftige konstruksjonen, kombinert med en delikat finish, gjør Classic Alu 50 like velegnet for kontorer og butikklokaler som i hjemmet. Lameller leveres i alle regnbuens farger, så du kan finne en perfekt match for din stil. Fargen på lister, stigesnøre og snor er tilpasset lamellene. For ytterligere komfort kan du velge en persienne med motor og bryter.

Betjening

Persiennen er snorbetjent (2,5mm), men kan også utstyres med motor og bryter.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Velg mellom mange farger, og finn den perfekte matchen for ditt hjem!

Konstruksjon

Classic Alu 50 innendørs persienner er bygd for å vare. Lagerbukker, stigebåndsruller, adapter, endestykker og underlistknapper er fremstilt av høykvalitets polyestermateriale. Opphengsbeslag og snorlåsklemmer består av forsinket stål. Vegg/takfeste og stigebåndsklemmene er lakkert stål. Listene er i brennlakkert stål. Lamellene er tilverket av spesiallegert brennlakkert aluminium, i 50 mm bredde. Persiennen leveres standard med stigesnører, men kan fås med 25 mm brede stigebånd. Stigesnører, bånd og snorer er fremstilt av 100% polyester.

Våre andre persienner