Classic Kombi 50 innvendig persienne

Det moderne møter det klassiske hos Norsols trepersienner med aluminiumslameller. Det spennende uttrykket kan tilpasses enhver stil.

Mål

Maks bredde: 2400 mm
Min. bredde: 350 mm
Maks høyde: 3000 mm

Total høyde:
1000
1500
2000
2500
3000

Pakkhøyde:
170
220
270
320
370

Pakkhøyde (mm) – det vil si når persiennen er trukket opp.

En spennenende hybrid

Persienner er en klassisk og diskret stemningsskaper som aldri går av mote. Classic Kombi 50 persienne fra Norsol produseres med topplist og bunnlist i lekker, lakkert treverk. Lamellene er i en trendsikker aluminiumsbefatning, og produktet kler både tradisjonelle og moderne innredninger. Med Norsol Classic Kombi er mulighetene mange, velg fritt blant våre farger på lamell, stigebånd og listverk.

Classic Kombi er en robust persienne som og gir et lunt og eksklusivt preg. Persiennen er lett å betjene, og kommer utført i lekker, lakkert treverk.
Hvis du ser etter enda mer stilrene persienner, kan Classic Alu innvendige persienner være noe for deg. For en mer klassisk look, prøv våre Tre 50 innvendige persienner, med lameller i lekker, lakkert linn.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Velg mellom flere farger, og finn den perfekte matchen for ditt hjem!

Konstruksjon

Lamellene er 50 mm bred og består av spesiallegert aluminium med en slitesterk, brennlakkert lakk. Dekklist og bunnlist er i tre. Den fritthengende persiennen leveres med toppbunn- og mellomlist i beiset og lakkert treverk og 50 mm aluminiumslameller. Vår innvendige persienne leveres med 25 mm brede stigebånd som standard, men du kan også velge stigesnøre.

Våre andre persienner