Classic Tre 50 innvendig persienne

Norsol Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Velg blant stort fargeutvalg, og match persiennen med interiøret ditt.

Mål

Maks bredde: 2400 mm
Min. bredde: 350 mm
Maks høyde: 3000 mm

Total høyde:
1000
1500
2000
2500
3000

Pakkhøyde:
170
220
270
320
370

Pakkhøyde (mm) – det vil si når persiennen er trukket opp.

Klassikeren, som alltid er på moten.

Persienner er en klassisk og diskret stemningsskaper som aldri går av mote. Tre 50 persienne fra Norsol produseres i flere varme og levende farger som kler både tradisjonelle og moderne innredninger, så du kan finne en perfekt match for ditt hjem.

Nyskapende materialer i alle regnbuens farger

Classic Tre er en robust persienne som og gir et lunt og eksklusivt preg.

Persiennen er lette å betjene, og kommer utført i lekker, lakkert treverk.

Hvis du ser etter spennende persienner med kontraster, kan våre Combi innvendige persienner være noe for deg. Persiennene har lakkert, beiset treverk i topplist og bunnlist, men lamellene er utført i stilren aluminium.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Velg mellom flere farger, og finn den perfekte matchen for ditt hjem!

Konstruksjon

Lamellene er behandlet med med beis og to lag UV-lakk som gir en silkematt overflate, samtidig som de ikke blekes eller skjoldes. Lakken er helt fri for løsemidler.
Den fritthengende persiennen leveres med toppkasse av aluminium og dekklist i tre, med snorer og knotter tilpasset lamellene. Lamellene er 50 mm i beiset og lakkert treverk. Vår innvendige persienne leveres med 25 mm brede stigebånd som standard, men du kan også velge stigesnøre. For ytterligere komfort og fleksibilitet kan vi motorisere persiennen for deg.

Våre andre persienner