Plisségardiner

Myke og delikate plisségardiner gir rommet ditt et behagelig løft, og skaper et energieffektivt hjem.

Våre plisségardiner

Diskret og delikat design med virkningsfulle egenskaper

Plissegardiner fra Norsol gir et delikat og behagelig uttrykk til hjemmet ditt. De myke gardinene forsvinner ut av syne om du trekker dem sammen, og passer for deg som ønsker solskjerming som ikke tar fokus fra interiøret. Med våre plisségardiner sørger du også for å bevare møblene, og skjermer innredning og gulv fra solbleking. For ytterligere komfort og fleksibilitet, tilbyr vi elektriske plisségardiner på mål

Velg mellom enkeltsidig eller dobbeltsidig plisségardin

Norsol tilbyr både tradisjonell plisségardin og duoplissé. Vår tradisjonelle plisségardin er svært anvendelig, med bare 20 mm stoffdybde som forsvinner ut av syne når du drar den opp. Duoplissé tilbys med dobbeltsidig tekstil kalt Duette, med 25 mm tekstildybde. Duette gir optimal lysdemping, og skaper et ekstra isolasjonslag inntil glasset, så du holder det varmt og lunt gjennom hele året.

Måltilpasset og skreddersydd med over 200 mulige tekstilvalg

Du kan selv velge om du ønsker lystett plissegardin, eller en gjennomsiktig plissé som lar rommet bade i et behagelig lys. Med 120 tekstiler av høy kvalitet å boltre seg blant, er du sikker på å finne noe som passer på en prikk. Velg en sterk farge for et iøynefallende og maksimalistisk rom, eller finn en perfekt match med sofaen for et stilrent og harmonisk uttrykk.

En brukervennlig og fleksibel konstruksjon

Både de tradisjonelle plisségardinene og såkalt sveveplissé kan plasseres der du vil i vinduet, så den ikke tar oppmerksomheten fra møblene dine. Den kan plasseres i alle vinduer, fra skråvinduer til takvinduer til vippevinduer. Når plisségardinen ikke er i bruk, tar den lite plass. Når du ønsker kan du enkelt dra den opp og ned, og leke deg med lysforholdene. Plisségardinen har mange gode egenskaper, og kanskje ønsker du å holde den nede året rundt. Luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekter bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

Norsol er opptatt av bærekraftighet og barnesikkerhet, også i hjemmet ditt. Vi tilbyr gratis befaring og hjelper deg å montere plisségardin. Plisségardiner er et miljøvennlig og godt alternativ for deg – fra vår familiebedrift