Duoplissé

Duoplissé har en tekstildybde som gir optimal lysdemping, samtidig som den skaper et isolasjonslag mot vindusglasset.

Dobbeltsidig tekstil som skaper ekstra isolasjon mot vinduet ditt

Skreddersydd duoplissé fra Norsol tilbys i en rekke modelltyper tilpasset de fleste vindusformer. Standard betjenes den lik en persienne, men kan som tilvalg ”sveve i luften» og plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten. Duoplissé tilbys med dobbeltsidig stofflag kalt Duette, som har 25 mm tekstildybde. Duette gir optimal lysdemping, og skaper et ekstra isolasjonslag inntil glasset. Du kan selv velge om du ønsker lystett plisségardin, eller en gjennomsiktig plissé som lar rommet bade i et behagelig lys. At gardinen bygger svært lite både i dybde og pakkhøyde gjør produktet svært anvendelig.

Konstruksjon

Velg mellom takfestet plisségardin eller veggfestet plisségardin. Vi bistår deg med å montere duoplissé, samt måle og kutte gardinen. Hvis du ønsker, kan duoplissé monteres med limlist direkte på vinduet der du ikke kan eller vil skru i karmen.

Gardinen leveres med sort eller hvitlakkerte aluminiumsprofiler eller natureloksert grått listverk.

Barnesikring

barnesikring plisse

Små barn kan kveles i snorer og kjedetrekk, som betjener innvendige gardinløsninger.  For å unngå farlige situasjoner, påse at snorer er utligjengelig for barn.  Flytt unna senger, stoler, møbler fra gardinsnorer.  Ikke knyt sammen snorer. Sørg for at snorer ikke blir henger seg opp i hverandre, men for henge fritt.  Installer og bruk barnesikringsløsninger i henhold til monteringsanvisningen til produktet, for å redusere faren for ulykker.

Les mer om barnesikring

Farger

Sett farge på tilværelsen og få inspirasjon med vår omfattende tekstilkolleksjon til duoplissé. Fra gjennomsiktige til lystette plissegardiner, fra ensfargede til flerfargede, mønstrede og reflekterende stoffer.