Plisségardin

En plisségardin rammer inn vinduet ditt med sine myke, delikate kvaliteter. Velg blant 120 tekstiler med ulike mønstre, farger og egenskaper.

Skreddersydd for deg

Skreddersydde plissegardiner fra Norsol tilbys i en rekke modelltyper tilpasset de fleste vindusformer. Standard betjenes den lik en persienne, men kan som tilvalg ”sveve i luften” og plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten. Vi hjelper deg med å montere plissegardin, samt måle og kutte på forhånd.

Plissegardin har en foldeside med 20 mm stoffdybde. At gardinen bygger svært lite både i dybde og pakkhøyde gjør produktet svært anvendelig.

Tilpasset din personlige stil

Sett farge på tilværelsen og få inspirasjon med vår omfattende tekstilkolleksjon til plisségardin. Fra gjennomsiktige til lystette plissegardiner, fra ensfargede til flerfargede, mønstrede og reflekterende stoffer.

Betjening

Plisségardin leveres med snor som standard, men vi tilbyr også elektrisk plisségardin med håndtak, sveiv eller motor.

Konstruksjon

Velg mellom takfestet plisségardin eller veggfestet plisségardin. I vinduer der du ikke kan eller vil skru, kan plisségardinen også festes direkte på vinduet med en limlist. Gardinen leveres med sort- eller hvitlakkerte aluminiumsprofiler eller natureloksert grått listverk.

Barnesikring

barnesikring plisse

Små barn kan kveles i snorer og kjedetrekk, som betjener innvendige gardinløsninger.  For å unngå farlige situasjoner, påse at snorer er utligjengelig for barn.  Flytt unna senger, stoler, møbler fra gardinsnorer.  Ikke knyt sammen snorer. Sørg for at snorer ikke blir henger seg opp i hverandre, men for henge fritt.  Installer og bruk barnesikringsløsninger i henhold til monteringsanvisningen til produktet, for å redusere faren for ulykker.

Les mer om barnesikring

Våre plisségardiner