Rullegardiner

Stram, minimalistisk og typisk skandinavisk. En klassiker er tilbake for fullt. Velg blant mer enn 100 tekstiler av høy kvalitet, og la oss hjelpe deg å skreddersy med stilfull presisjon.

Våre rullegardiner

Medium rullegardin

Passer for de fleste vinduer inntil 2 meters bredde

Stor rullegardin

Et godt valg for store vinduer inntil 4 meters bredde

XL rullegardin

For ekstra store vinduer og flater, både i hjem og kontor

Havbris

Norsols nye Havbris-kolleksjon er laget av 100% resirkulert plast fra havet

En tidløs klassiker innen solskjerming

Rullegardin er et klassisk og brukervennlig produkt som er på full fart inn i motebildet igjen, og den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort rullegardinen mer aktuell enn på lenge. Når du ønsker en universell og fundamental løsning for solskjerming, bistår Norsol i å skreddersy løsninger med stilfull presisjon. Vi tilbyr rullegardiner i et bredt utvalg av premium tekstiler – med over 100 fargevalg av høy kvalitet er du sikker på å finne en trendy match for ditt hjem.

Skreddersydde løsninger for alle rom

Rullegardin passer like godt på barnerom, som på kjøkken eller stue. Norsol setter fleksibilitet og valgfrihet høyt, og ønsker å tilby et bredt sortiment for alle hjem. Våre rullegardiner blir produsert på egen fabrikk på Tingvoll, og fyller hele skalaen fra transparent til lystett. Vi tilbyr rullegardin på skinner, på mål og med sidelister. Rullegardinen er også varmeisolerende, og det bærekraftige designet står seg fra sesong til sesong, år til år.

Les mer om skreddersøm

Smarte rullegardiner gjør livet enklere

Elektrisk rullegardin gjør livet enklere. Vi i Norsol er opptatt av moderne løsninger, og har utviklet et brukervennlig og praktisk produkt for deg som ønsker et smart hjem.

Bærekraftige rullegardiner for fremtidens hjem

Havbris er vår innovative og patenterte løsning for å sikre bærekraftighet fra start til slutt. Havbris rullegardin er produsert med 100% gjenvunnet plast fra havet, for et miljøvennlig alternativ som lar deg innrede med god samvittighet.