Havbris rullegardin

Gjennom generasjoner har rullegardinen preget norske hjem. Norsols nye Havbris-kolleksjon er laget av 100% resirkulert plast fra havet, og bidrar til at økosystemet står i enda flere generasjoner.
Norsol setter bærekraftighet høyt, og all vår produksjon skjer på Nordmøre under strenge miljøkrav. Havbris rullegardin fra Norsol er laget av 100% resirkulert plast fra havet, og lar deg tilpasse hjemmet ditt med solskjerming med god samvittighet. Har du 5 vinduer i huset med Havbris rullegardiner fra Norsol, er du med på å gjenvinne 1,16 kg plast fra havet.

Mål

Maks bredde: 260 cm
Min. bredde: 30cm (kjedetrekk) 70cm (mykfjær)
Maks høyde: Funksjonshøyde uten skjøt er maks 160-210 cm, avhengig av stoffbredde på valgt tekstil. Vi legger alltid til ca 20 cm for opprulling på stokken. Ekstra høyde er tilgjengelig mot tillegg.

Brukervennlig og spesialtilpasset rullegardin for alle rom

Rullegardin er varmeisolerende, og sørger for et lunt rom om vinteren, og et svalt rom om sommeren. Det klassiske og brukervennlige produktet er på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr lekre stoffer i mange farger, varianter og tettheter, så du kan finne en match for alle rom i hjemmet. Du velger selv om du ønsker lystett eller transparent duk.

Et klassisk produkt med smarthus-teknologi

Hvis du er opptatt av moderne løsninger, produserer Norsol elektriske rullegardiner som kan betjenes med motor eller fjernkontroll. Alle våre produkter er barnevennlige, og vi tilbyr rullegardiner uten snor for ekstra sikkerhet. Uansett hva dine behov er, sikrer Norsol trygg og miljøvennlig solskjerming for deg og hjemmet ditt.

Betjening

Havbris rullegardin leveres standard med kjedetrekk og rett avslutning nede. Kjedetrekk er tilgjengelig i hvit eller stål farge. Som tilvalg kan rullegardinen utstyres med det nye, patenterte fjærsystem Softraise. Softraise er en revolusjonerende fjær som gjør at gardinen heves elegant opp, og sikrer en barnesikker rullegardin, uten snorer. Du kan også velge autostopp som funksjon, som sørger for at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang – hver gang. Opsjon er også en lekker avslutning med minimalistisk aluminiumslist; i natur, hvit- eller sortlakkert utførelse. Kan også motoriseres og betjenes med bryter eller fjernkontroll.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Havbris rullegardin tilbys med en eksklusiv kolleksjon på mer enn 100 kvalitetstekstiler. Velg stoff etter interiørstil og krav til lysdemping og utsyn; Transparente-, semi-transparente-, dunkle- eller lystette stoffer. Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød tråd tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak.

Konstruksjon

Beslag
Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard. Dybden på beslaget er 28 mm. Men kan leveres i 36 mm og 60mm. Nisjebeslag må oppgis ved bestilling.


Profiler
Rullegardinrør i stål i 29 eller 38 mm diameter (for rullegardinbredde over 200cm). Innfelt underlist i plast er standard, men kan også leveres i en utenpåliggende eksklusiv underlist av aluminium.

Våre rullegardiner

Medium rullegardin

Laget for vinduer i mellomstørrelse

Stor rullegardin

Rullegardin for store vinduer

XL rullegardin

Rullegardin for ekstra store vinduer