Medium rullegardin

Gjennom generasjoner har rullegardinen preget norske hjem. Med sin stramme, minimalistiske stil er den i dag like populær i oppholdsrom som på soverommet.

Medium duk for medium vindusflater med mange spennende tilvalg

Norsols Medium rullegardin passer til alle vindusflater opp til tre meters bredde. Denne rullegardinen har mange mulige tilvalg på avslutning og oppsett, og er en allsidig variant for deg som ønsker skreddersydd solskjerming. Medium rullegardin kan festes i både vegg eller vindustopp – eventuelt også uten betjeningssnorer. Hvis man oppgraderer til sideskinner og velger lystett duk, kan dette bli et godt produkt for både TV-stue og soverom. Standard er rullegardinen omsluttet med stoff hele veien, med en innfelt plastliste for å gi vekt i bunn. Alternativt kan man også velge aluminiumslist i hvit, sort eller natureloksert, hvis man vil matche kjøkkenbenken, eller skape en spennende kontrast til duken. Med en kassett i toppen rammes rullegardinen inn, så man ikke ser dukrøret i det hele tatt når gardinen ikke er i bruk.

Mål

Maks bredde: 260 cm
Min. bredde: 30cm (kjedetrekk), 65 cm (motor) 70cm (mykfjær)
Maks høyde: Funksjonshøyde uten skjøt er maks 160-210 cm avhengig av stoffbredde på valgt tekstil. (Vi legger alltid til ca 20 cm for opprulling på stokken). Ekstra høyde mot tillegg.

RTS Motor med innebygd batteri
– Kan installeres uten å forstyrre interiøret med ledninger og strømforsyninger
– Enkelt og komfortabelt å bruke
– Barnesikker løsning
– Minimum 65 cm bredde

Brukervennlig og spesialtilpasset rullegardin for alle rom

Rullegardin er varmeisolerende, og sørger for et lunt rom om vinteren, og et svalt rom om sommeren. Det klassiske og brukervennlige produktet er på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr lekre stoffer i mange farger, varianter og tettheter, så du kan finne en match for alle rom i hjemmet. Du velger selv om du ønsker lystett eller transparent duk.

Et klassisk produkt med smarthus-teknologi

Hvis du er opptatt av moderne løsninger, produserer Norsol elektriske rullegardiner som kan betjenes med motor eller fjernkontroll. Alle våre produkter er barnevennlige, og vi tilbyr rullegardiner uten snor for ekstra sikkerhet. Uansett hva dine behov er, sikrer Norsol trygg og miljøvennlig solskjerming for deg og hjemmet ditt.

Betjening

Leveres standard med kjedetrekk og rett avslutning nede. Kjedetrekk leveres i hvit eller stål. Som tilvalg kan den utstyres med et nytt paterntert fjærsystem kalt Softraise. Det er en revolusjonerende fjær som gjør at gardinen heves elegant opp. Autostopp kan også velges, noe som gjør at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang – hver gang. Med Softraise fjær gir den også en barnesikker rullegardin, uten snorer. Opsjon er også en lekker avslutning med minimalistisk aluminiumslist; i natur, hvit- eller sortlakkert utførelse. Kan også motoriseres og betjenes med bryter eller fjernkontroll.

Farge

Sett farge på tilværelsen. Medium rullegardin tilbys med en eksklusiv kolleksjon på mer enn 100 kvalitetstekstiler. Velg stoff etter interiørstil og krav til lysdemping og utsyn; Transparente-, semi-transparente-, dunkle- eller lystette stoffer. Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød tråd tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak.

Konstruksjon

Beslag
Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard. Dybden på beslaget er 28 mm. Men kan leveres i 36 mm og 60mm. Nisjebeslag må oppgis ved bestilling.


Profiler
Rullegardinrør i stål i 29 eller 38 mm diameter (for rullegardinbredde over 200cm). Innfelt underlist i plast er standard, men kan også leveres i en utenpåliggende eksklusiv underlist av aluminium.

Våre rullegardiner

Havbris

Norsols nye Havbris-kolleksjon er laget av 100% resirkulert plast fra havet

Stor rullegardin

Rullegardin for store vinduer

XL rullegardin

Rullegardin for ekstra store vinduer