Stor rullegardin

Gjennom generasjoner har rullegardinen preget norske hjem. Med sin stramme, minimalistiske stil er den i dag like populær i oppholdsrom som på soverommet.

Stor duk, for store vinduer

Stor rullegardin passer for de store vindusflatene, opp til 4 meters bredde og 3,5 meters høyde. Selv om duken er lik som hos medium rullegardin, er diameteren på dukrøret større og kraftigere i toppen. Med stor rullegardin kan man også dekke flere vindusflater med samme produkt, for en stilren og pen solskjermingsopplevelse.
Stor rullegardin kan leveres med en kassett som tilvalg, som skjuler dukrøret når det ikke er i bruk, og rammer inn solskjermingsproduktet mot vinduet.

Mål

Maks bredde: 400 cm
Maks høyde: 350 cm

Brukervennlig og spesialtilpasset rullegardin for alle rom

Rullegardin er varmeisolerende, og sørger for et lunt rom om vinteren, og et svalt rom om sommeren. Det klassiske og brukervennlige produktet er på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr lekre stoffer i mange farger, varianter og tettheter, så du kan finne en match for alle rom i hjemmet. Du velger selv om du ønsker lystett eller transparent duk.

Et klassisk produkt med smarthus-teknologi

Hvis du er opptatt av moderne løsninger, produserer Norsol elektriske rullegardiner som kan betjenes med motor eller fjernkontroll. Alle våre produkter er barnevennlige, og vi tilbyr rullegardiner uten snor for ekstra sikkerhet. Uansett hva dine behov er, sikrer Norsol trygg og miljøvennlig solskjerming for deg og hjemmet ditt.

Betjening

Leveres standard med kjedetrekk og rett avslutning nede. Kjedetrekk leveres i hvit eller stål. Som tilvalg kan den utstyres med et nytt paterntert fjærsystem kalt Softraise. Det er en revolusjonerende fjær som gjør at gardinen heves elegant opp. Autostopp kan også velges, noe som gjør at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang. Med Softraise fjær gir den også en barnesikker rullegardin, uten snorer. Opsjon er også en lekker avslutning med minimalistisk aluminiumslist; i natur, hvit- eller sortlakkert utførelse. Kan også motoriseres og betjenes med bryter eller fjernkontroll.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Stor rullegardin tilbys med en eksklusiv kolleksjon på mer enn 100 kvalitetstekstiler. Velg stoff etter interiørstil og krav til lysdemping og utsyn; Transparente-, semi-transparente-, dunkle- eller lystette stoffer. Du kan også matche et mønster eller en farge du har i lamellgardinen eller din plissé – en rød tråd tvers gjennom ditt hjem – helt etter din smak.

Konstruksjon

Beslag
Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard. Dybden på beslaget er 28 mm. Men kan leveres i 36 mm og 60mm. Nisjebeslag må oppgis ved bestilling.


Profiler
Rullegardinrør i stål i 29 eller 38 mm diameter (for rullegardinbredde over 200cm). Innfelt underlist i plast er standard, men kan også leveres i en utenpåliggende eksklusiv underlist av aluminium.

Våre rullegardiner

Havbris

Norsols nye Havbris-kolleksjon er laget av 100% resirkulert plast fra havet

Medium rullegardin

Laget for vinduer i mellomstørrelse

XL rullegardin

Rullegardin for ekstra store vinduer