XL Rullegardin

Gjennom generasjoner har rullegardinen preget norske hus. Med sin stramme, minimalistiske stil er den i dag like populær næringsbygg som i hjemmet.

Ekstra stor duk for ekstra store vindusflater
Norsols XL rullegardin er en fleksibel rullegardin for de største vindusflatene, som gir god skjerming for sol og innsyn. Rullegardinen festes i toppen av vindusflaten, og du velger fritt blant vår markise- og screendukkolleksjon. XL Rullegardin kan leveres med sveiv, eller motorisert for økt komfort. Da er det bare å trykke på en knapp eller fjernkontroll, så kjører den ned.

Mål

Maks bredde: 600 cm
Maks høyde: 500 cm

Brukervennlig og spesialtilpasset rullegardin for alle rom

Rullegardin er varmeisolerende, og sørger for et lunt rom om vinteren, og et svalt rom om sommeren. Det klassiske og brukervennlige produktet er på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr lekre stoffer i mange farger, varianter og tettheter, så du kan finne en match for alle rom i hjemmet. Du velger selv om du ønsker lystett eller transparent duk.

Et klassisk produkt med smarthus-teknologi

Hvis du er opptatt av moderne løsninger, produserer Norsol elektriske rullegardiner som kan betjenes med motor eller fjernkontroll. Alle våre produkter er barnevennlige, og vi tilbyr rullegardiner uten snor for ekstra sikkerhet. Uansett hva dine behov er, sikrer Norsol trygg og miljøvennlig solskjerming for deg og hjemmet ditt.

Betjening

Leveres standard med kjedetrekk og rett avslutning nede. Kjedetrekk leveres i hvit eller stål. Som tilvalg kan den utstyres med et nytt paterntert fjærsystem kalt Softraise. Det er en revolusjonerende fjær som gjør at gardinen heves elegant opp. Autostopp kan også velges, noe som gjør at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang – hver gang. Med Softraise fjær gir den også en barnesikker rullegardin, uten snorer. Opsjon er også en lekker avslutning med minimalistisk aluminiumslist; i natur, hvit- eller sortlakkert utførelse. Kan også motoriseres og betjenes med bryter eller fjernkontroll.

Konstruksjon

Beslag
Kombibeslag for feste i tak eller vegg er standard. Dybden på beslaget er 28 mm. Men kan leveres i 36 mm og 60mm. Nisjebeslag må oppgis ved bestilling.


Profiler
Rullegardinrør i stål i 29 eller 38 mm diameter (for rullegardinbredde over 200cm). Innfelt underlist i plast er standard, men kan også leveres i en utenpåliggende eksklusiv underlist av aluminium.

Våre rullegardiner

Havbris

Norsols nye Havbris-kolleksjon er laget av 100% resirkulert plast fra havet

Medium rullegardin

Laget for vinduer i mellomstørrelse

Stor rullegardin

Rullegardin for store vinduer