Om Norsol

Mellom fjord og fjell, bakker og berg, på en liten halvøy innerst i fjorden finner vi økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Her har Norsol hatt sin base som fremste leverandør av solskjermingsprodukter i 40 år, og her fortsetter vi å produsere nye, innovative og patenterte løsninger for alle hjem.

Historie

Norsol er kjent for kvalitet og hurtig levering over hele landet. Vi legger stolthet i våre fire tiår med høy kompetanse på solskjerming.
nekstad gammelt utklipp

Familiebedriften Norsol ble etablert i 1983, og er tuftet på skapervilje og hardt arbeid. Norsol driftes fremdeles av den samme familien. Vi har røtter helt tilbake til 1973, da vi var kjent som Høyang Markiser, og vi legger stor stolthet i vår miljøvennlige og lokale produksjon. Med lidenskap for faget og solid kompetanse i bunn, brenner vi for å levere bærekraftige produkter av høy kvalitet til hele landet.

norsol historiske bilder
Historiske bilder fra Norsols lange historie

Lokalprodusert

Norsol er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter, med fokus på skreddersydde, produkter av høy kvalitet. Alt er basert på godt, norsk håndverk.

Fremdeles produseres alle produkter på mål på fabrikken vår på Tingvoll. Øyvind og Elisabeth Nekstad har passert pensjonsalderen, men er fremdeles å finne på fabrikken. Den daglige driften er overtatt av sønnene Vegard og Krister ,og datteren Hanne. Med Norsol i blodet og solskjerming gjennom hele oppveksten, har søsknene fortsatt den stolte arven. Norsol er en liten familiebedrift, men vi har forhandlere og samarbeidspartnere over hele Norge. Røttene på Nordvestlandet danner grunnlaget for alt vi produserer, som er værstandig, barnevennlig og bærekraftig.

image1

Bærekraft

Norsol har et gjennomgående fokus på bærekraft og miljø i hele produksjonskjeden. Vi lager solskjerming som varer i generasjoner, akkurat som bedriften vår.
Fabrikken vår ligger omgitt av fjord og fjell, og det er viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift. Vi har vært sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift siden 2002, og med en gjennomgående miljøprofil gjennom hele produktkjeden, kan du kjøpe våre produkter med god samvittighet. Fordi bærekraft har fokus i alle varer, slipper du å kjøpe ny solskjerming etter få år – våre produkter er bygd for å vare.

Fremtidsrettet

Norsol har en historie som strekker seg generasjoner, og nå bygger vi fremtidens solskjermingsprodukter for neste generasjon.
Som en moderne og fremtidsrettet bedrift, er vi stolte av å tilby morgendagens solskjermingsløsninger. Med automasjon og smarthusteknologi som bevegelsessensorer, kan du lene deg tilbake og la Norsol sikre nattesøvn, vindskjerming og behagelig inneklima. Er du opptatt av sikker solskjerming, moderne løsninger og komfortabel teknologi? Alle produkter fra Norsol kan motoriseres, automatiseres og opereres med fjernkontroll.

Les videre

pergolet2

Pergola – skap en inspirerende og inviterende hage

Sommeren er i full sving, og den fører forhåpentligvis med seg lange, varme dager i sola og deilige, avslappende kvelder i skyggen. Er du så heldig å ha et hjem med hage, liker du kanskje å invitere hele familien til grillhelger, eller vennegjengen til loungeområdet.

Les mer her