NORSOL® ble etablert i 1983 av dagens eier, og produktspekteret er en videreføring av de berømte “Høyang-markisene”. Kompetansen på solskjerming er helt tilbake fra 1973.NORSOL® er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter med hovedvekt på ferdigprodukter. All produksjon foregår på egen fabrikk i Tingvoll på Nordmøre.

NORSOL® har produksjonsutstyr for markiser, screen og alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissègardiner og rullegardiner. Vi har svært moderne maskiner, og som eksempel kan det nevnes at duk-konfeksjoneringen foregår ved hjelp av datastyrte symaskiner og skjærebord. 

NORSOL® samarbeider med store fabrikker i Europa for hele tiden å kunne tilby markedet topp produkter. Det brukes mye tid på å velge ut det rette.

Markiseduk og komponenter: Østerike, Italia og Sverige
Motorer: Tyskland og Frankrike
Persienne- og interiørkomponenter: Sverige, Danmark, Nederland og Spania

NORSOL® startet som ren markisefabrikk, men produktsortimentet har opp gjennom årene blitt utvidet med screen og flere typer utvendige persienner. Interiørsortimentet har fått større og større betydning, med innvendige persienner i tre og aluminium, lamellgardiner, rullgardiner og plissegardiner. 

NORSOL® er kjent for kvalitet og hurtig, fraktfri levering over hele landet.