Barnerom

Barnerommet er stedet for lek og moro, men skal også gi ro når kvelden kommer. Lystette rullegardiner og lystette persienner sikrer de minste god nattesøvn, og bidrar til god luftkvalitet.
Godt inneklima legger grunnlaget for dager fylt med læring, lek og utvikling. Med rett solskjerming skaper du energieffektive barnerom som holder varmen ute om sommeren, kulden ute om vinteren, og lyset ute på kvelden når det er leggetid.
martine

Barnerom stiller flere krav til solskjerming og sikkerhet. Alle foreldre vil være sikre på at produktene de velger til sine små er bærekraftige, brukervennlige og, ikke minst, trygge.

Alle Norsols produkter designes med barns trygghet i mente, og blir installert for å ivareta sikkerhet gjennom alle livets faser. Våre snorbetjente produkter monteres med fester som gjør snorene utilgjengelige for barn. Vi tilbyr gratis befaring over hele landet, og viser deg gjerne hvilke grep du kan ta i ditt hjem for å holde barna trygge.

Trygge rullegardiner i alle slags farger og mønstre. En lystett rullegardin med dus og behagelig blåfarge kan hjelpe med å roe ned småen etter en lang dag i lekekassa. Et spennende mønster med barnemotiv kan gi inspirasjon til drøm og lek. Hvis dine små elsker havet, kan du fortelle dem at vår Havbris er laget av plast fra havet og hjelper fiskene med å svømme fritt.

Persienner er et klassisk valg for barnerommet. Når kvelden kommer, er det enkelt å kontrollere lysnivået ved å justere lamellene. Du kan også velge automatiserte persienner og styre solskjermingen med fjernkontroll fra et annet rom. Norsols innvendige persienner er helt trygge, og blir montert med fester som gjør snorene utilgjengelige for barn. Alle farlige komponenter holdes unna små barnefingre, og de er enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Myke og delikate plisségardiner kan være et fint valg til barnerommet. Med 120 tekstiler av høy kvalitet å boltre seg i, er du sikker på å finne noe som passer på en prikk. Plasser der du vil i vinduet, og la den sveve. Vi hjelper deg med å montere plisségardin, samt måle og kutte på forhånd.