Kjøkken

Bursdagskake, julemiddag, søndagsfrokost. De beste minnene blir skapt på kjøkkenet.
Tradisjonelle kjøkkengardiner er et produkt de fleste kjenner til og har vokst opp med.

Men med høy gjennomfart, jevnlig matlaging og evig oppvask kan komfyrer og oppvaskmaskiner bidra til å skape fukt og varme på kjøkkenet. Plisségardiner, rullegardiner eller lamellgardiner kan derfor være et godt alternativ til tradisjonelle gardiner på kjøkkenet, som fort blir møkkete.
kjokken inspo
Norsol tilbyr måltilpassede solskjermingsprodukter som er fleksible, brukervennlige og enkle å rengjøre. Ved å velge kvalitet, velger du også å prioritere godt inneklima med sunn luft. Velg blant produkter med støvavstøtende egenskaper, og nyt et bekymringsfritt kjøkken.

Elektrisk rullegardin gjør livet enklere. Med motor eller fjernkontroll styrer du solskjermingen fra kjøkkendisken. Du kan også velge autostopp som funksjon, som sørger for at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang.
Stilrene rullegardiner er på full fart inn i motebildet igjen, og Norsol tilbyr skreddersydde rullegardiner av høy kvalitet, med 100 forskjellige tekstiler å velge blant. Våre bærekraftige design står seg fra sesong til sesong, år til år.

Lamellgardiner er et utmerket valg for kjøkkenet: man vil gjerne ha lys til matlagingen, men spise i dempede omgivelser. Lamellgardiner balanserer lysinnslipp med avskjerming, og ved å vinkle lamellene i ulike retninger kan du tilpasse solskjermingen utover dagen. Måltilpassede lamellgardiner kan skreddersys til alle vindusflater, store som små, skråvinduer og gulv-til-takvinduer. De stilrene lamellene krever svært lite rengjøring, og har støvavstøtende egenskaper. Med veggbryter eller fjernkontroll er du sikret bekymringsfri solskjerming, så du kan konsentrere deg om matlagingen.

Plisségardiner fra Norsol gir et behagelig uttrykk til hjemmet ditt, og kan skape en delikat kontrast til hardere kjøkkenkomponenter som benkeplater og fliser. De myke gardinene forsvinner ut av syne om du trekker dem sammen, og passer for deg som ønsker solskjerming som ikke tar fokus fra interiøret. På kjøkkenet har de mange gode egenskaper – våre plisségardiner er lyddempende, lystette og energibesparende.

Persienners klassiske design kler de fleste kjøkken, og krever lite vedlikehold og rengjøring. Norsol tilbyr et mylder av persienner som er praktiske og moderne, med enkel betjening. Aluminiumspersienner krever spesielt lite vedlikehold, og har lang levetid. Du kan også velge en kombinasjon, med lameller av aluminium og listverk i tre. Lameller leveres i alle regnbuens farger, så du kan finne en perfekt match for din stil. Med profesjonell montering fra Norsol er det enkelt å ta ned persiennen ved rengjøring av både vinduer og lameller, for en praktisk solskjermingsløsning.