Soverom

God søvnkvalitet legger grunnlaget for dagen. Med rett solskjermingsprodukt sikrer du en uforstyrret nattesøvn.

Mange ønsker et mørkt soverom, og ser etter lystett solskjerming med mørkleggende egenskaper. Andre elsker følelsen av å slippe inn lyset så man våkner til dagslys om morgenen. Lysdempende solskjerming hindrer innsyn, men lar likevel solstrålene slippe inn.

rodt soverom

Med automatiserte løsninger og smarthusteknologi som bevegelsessensorer, kan du la Norsol sikre nattesøvnen. Våre produkter kan stilles inn til å kjøres automatisk ned når du går inn på soverommet, så du legger deg i et lunt og behagelig rom. Om morgenen løftes solskjermingen automatisk opp, så du våkner når det gryr av dag.

 

Frisk bris og fuglekvitter. Det er deilig å våkne til ren luft og høre lydene fra dagen som starter, men plagsomme insekter kan sette en stopper for det. Med myggnetting hindrer du uønskede gjester på soverommet. Utvendige solskjermingsprodukter som markise eller screen kan også være et godt alternativ til soverommet. Utvendige persienner stenger ute 90% av solvarmen og sikrer et godt inneklima med behagelig luft.

Plisségardiner gir et delikat uttrykk til soverommet ditt. De myke gardinene forsvinner ut av syne når du trekker dem sammen, og lar deg endre uttrykket i rommet avhengig av tiden på døgnet. Du kan selv velge om du ønsker helt lystett plisségardin, eller en gjennomsiktig plissé som lar rommet bade i et behagelig lys. Med dobbeltsidige duette plisségardin får du ekstra tekstildybde. Dette skaper et ekstra isolasjonslag inntil glasset, så du holder det varmt og lunt på soverommet gjennom hele året.

Rullegardiner er praktiske, stilrene og på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr skreddersydde rullegardiner av høy kvalitet, med 100 forskjellige tekstiler å velge blant. Våre bærekraftige design står seg fra sesong til sesong, år til år.
Rullegardin er varmeisolerende, så soverommet holder seg lunt gjennom vinteren. Med lystett rullegardin holder du lyset ute. Elektrisk rullegardin med motor eller fjernkontroll lar deg enkelt styre solskjermingen fra sengekanten. Du kan også velge autostopp som funksjon, som sørger for at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang. Da slipper du å bli vekket av blendende sol.

Persienner er et klassisk valg til soverommet. Vi tilbyr et stort utvalg av lameller i aluminium, amerikansk linn eller andre farger, som er lette å betjene. Mange velger lysdempende og mørke persienner for å holde lyset ute om kvelden. Det er enkelt å tilpasse lamellene og justere lysinnslippet på soverommet.

Med utvendige persienner hindrer du også unødvendig varme på soverommet. Hvis soverommet ditt er sørvendt, kan utvendige persienner bidra til å holde det kjølig og friskt gjennom sommerhalvåret. I tillegg er de lysdempende.

Diskret, bærekraftig og enkel å rengjøre. Med insektsnetting kan du sove med vinduet åpent hele sommeren uten å bli forstyrret av plagsomme insekt. Vår insektsgardin lages på mål og kan tilpasses både dør og vindu. Når den ikke er i bruk, ruller du enkelt gardinen sammen – slik varer den år til år.