Stue

Stuen er et av rommene i hjemmet med høyest gjennomfart, og mange bruksområder – avslapning, lek, hjemmekontor og dagligliv.
Rett solskjermingsprodukt kan bidra til å skape et godt og sunt inneklima som hele familien har lyst til å oppholde seg i. Med måltilpassede og skreddersydde produkter er du sikker på å finne en match for ditt hjem.
rodt soverom
De fleste er opptatt av at solskjerming på stuen skal passe til interiøret, men det er også andre funksjoner du bør tenke på – rett solskjermingsprodukt skjermer inventar og interiør mot bleking. Lite er mer kjedelig enn å legge ny, stilig parkett eller kjøpe drømmemøbelet – men se at de begge falmer i fargen etter kort tid. Velg blant et mylder av tekstiler og utforminger av høy kvalitet.
Både utvendig og innvendig solskjerming tilrettelegger for allsidig bruk. Med rullegardiner, plisségardiner, lameller og persienner kan du vinkle etter formiddags- og ettermiddagssol, slippe gjenskinn i TVen eller innsyn fra plagsomme naboer. Utvendig solskjerming beskytter fasaden og vinduene dine, og med smarthusteknologi kan du styre det fra sofaen.

Rullegardiner passer godt i stuen, og den tidløse klassikeren er på full fart inn i motebildet igjen. Norsol tilbyr skreddersydde rullegardiner av høy kvalitet, med 100 forskjellige tekstiler å velge blant. Våre bærekraftige design står seg fra sesong til sesong, år til år.
Rullegardin er varmeisolerende, så stuen holder seg lun og inviterende gjennom vinteren. Med lystett rullegardin holder du lyset ute. Elektrisk rullegardin med motor eller fjernkontroll lar deg enkelt styre solskjermingen fra sofakroken. Du kan også velge autostopp som funksjon, som sørger for at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang. Da slipper du å bli blendet av gjenskinn i TVen hver ettermiddag.

Lamellgardiner lar stuen bade i et vakkert lysspill, og blir stadig mer populære i takt med nye, moderne interiørtrender. Lamellgardiner krever lite vedlikehold og er et stilrent alternativ for deg som er opptatt av estetikk og kvalitet i hjemmet. Våre skreddersydde lameller fungerer utmerket på både store og små vindusflater, og kan tilpasses alt fra skråvinduer til gulv-til-takvinduer.
Våre lamellgardiner er tilgjengelig i mer enn 150 tekstiler av høy kvalitet, som lages på mål og kan tilpasses ditt interiør og stil. Lamellene kan samles på både høyre og venstre side av vinduet, og kan betjenes av veggbryter eller fjernkontroll.

Delikate plisségardiner myker opp uttrykket i stuen din. Når plisségardinen ikke er i bruk, kan den trekkes inn som et trekkspill og forsvinne ut av syne. I tillegg til utmerket lysdemping, kan plisségardiner også bidra til et behagelig inneklima. Vår dobbeltsidige Duette har to lag med tekstil, som skaper et ekstra isolasjonslag mot vindusglasset. Luften sirkulerer mellom stofflagene, bevarer varmen på vinterstid, og reflekter bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

La solskjermingen bli et designelement i hjemmet ditt, med en utvendig screen som skjermer for solen i stuen. En moderne og stram screen kan monteres vertikalt og horisontalt, og gir et eksklusivt uttrykk. Med en stilig screen beholder du utsikten, samtidig som du hindrer innsyn og sjenerende sol. Vår populære Zip Screen tåler vind opptil liten storm, og er som skapt for skandinaviske hjem.

Markiser løfter fasadens uttrykk, gir effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø til stuen. Elektrisk markise lar deg styre solskjermingen med fjernkontroll fra sofaen. Våre markiser kan også utstyres med sol- og vindautomatikk, der solskjermingen tilpasses været. Vi tilbyr terrasse-, fasade-, vindus– og kassettmarkiser måltilpasset alle hjem og fasader. Norsol produserer markiser i alle farger for enhver smak, så du kan integrere fasadens uttrykk med stuens interiør. Alt fra stilrene, skandinaviske uttrykk til klassisk og tradisjonelt inventar finner en match hos Norsol.

Utvendige persienner er blant de mest effektive solskjermingsproduktene på markedet, og skaper et bærekraftig hjem som står mellom sesongene. Over 90% av solvarmen hindres i å komme inn i stuen når persiennen er i bruk. Persiennen stenger ute solvarmen om sommeren, og bidrar til å holde det lunt og varmt om vinteren. Gjennom hele året er du sikret et godt inneklima, samtidig som du beskytter gulv, vegger og inventar mot solbleking.