Uterom

Benytt uteplassen hele året. Med rett produkt er verken regn, vind eller dårlig vær en hindring for lune og bekymringsfrie kvelder i frisk luft.

Norsol leverer funksjonelle og eksklusive systemer som lar deg forvandle uteområdet til en stilig og inviterende stue. Ønsker du tak og ly for vind og regn, eller kanskje en stue under åpen himmel? Norsol hjelper deg med å realisere utelivsdrømmen, enten du bor i hus med hage og terrasse eller har leilighet med balkong i byen.

Med rette produkter kan du la utemøblementet stå ute året rundt, i alt slags vær. Uttrekkbar levegg, pergola og markise gir vindskjerming, værskjerming og avskjerming fra nysgjerrige naboer.

 

Levegg er et fleksibelt og funksjonelt alternativ, enten du bor i leilighet med balkong eller hus med hage. Uttrekkbar levegg kan enkelt integreres på de fleste underlag. I motsetning til en pergola, som står som en konstant del av hagen, kan en frittstående levegg trekkes helt inn når den ikke er i bruk. Når leveggen ikke er i bruk, kan den trekkes helt inn og enkelt sikres i en diskret stolpe eller stang. Slik sikrer du fleksibilitet og mobilitet til uterommet, hele året.
Velg mellom Grip levegg og Ona levegg. Vi tilbyr levegg i mange farger og duker, med konstruksjon av aluminium og galvanisert stål. Levegg har stor stabilitet og lang levetid, for deg som ønsker bærekraftige løsninger for uterommet.

En pergola skaper et eget, eksklusivt uterom, med skygge for solen og le for vinden. Med klatreplanter rundt pergolaen kan du skape en følelse av en engelsk hage. Du kan også pynte med dekorative lyslenker, for en moderne og lys løsning.

Velg mellom Pergolet og Pergolux. Pergolux lar deg benytte uteområdet året rundt, uten å bekymre deg for regn eller sludd. Med innebygde vertikale screen og integrerte kanaler for vanndrenering i støttebenene kan du nyte sene kvelder uten å bli forstyrret av været.

Pergolet er beregnet for skjerming av små og mellomstore uteområder og terrasser, og består av en kassett som monteres mot vegg. Når den ikke er i bruk, rulles duken inn i kassetten og er beskyttet mot vær og vind. Med sine elegante og slanke linjer gir den et eksklusivt utseende. Duken er sveiset med ZIP i sidene, som sikrer optimalt dukspenn og et enda lunere uterom. En pergola er fleksibel og kan bygges på de fleste underlag. Det finnes uendelige byggemåter og kombinasjoner, og Norsol kan bistå deg med å bygge en bærekraftig, barnevennlig pergola av høy kvalitet som passer for ditt uterom.

Frittstående markise skaper et privat uterom med svalende skygge i sola, og lun effekt gjennom den kjølige sensommeren. Det lune uteområdet er beskyttet mot vær og vind, samtidig som du beholder full utsikt.

 

Norsols markiser kan tilpasses små og store vindusflater, og vi tilbyr et stort utvalg terrasse-, fasade– og vindusmarkiser. Velg selv mellom markise med sveiv, motor med bryter eller motor med fjernkontroll. Elektrisk markise og markise med motor er brukervennlig og fleksibel, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Norsols markiser kan også utstyres med sol- og vindautomatikk, så du kan la været gjøre jobben for deg.

Med mer enn 100 duker av høy kvalitet kan du bygge et uteområde som varer og står tidens tann. Norsol leverer robuste profiler og konstruksjoner som tåler norske værforhold. I stedet for å skifte ut hele markisesystemet, kan du bytte duk for en trendy oppgradering av uteområdet.