Skreddersøm

Med bakgrunn fra konfeksjonsbransjen har skreddersøm en spesiell betydning for oss. I detalj ønsker vi at nettopp din løsning skal tilpasses optimalt. 

Lang erfaring

Med over 30 års erfaring innen solskjerming vet vi at forarbeidet er helt avgjørende for resultatet. Derfor gjør vi som skredderen; vi kommer gjerne og tar mål. Helt gratis og uten forpliktelser.

historisk sybilde
Miljøprofil gjennom hele verdikjeden
Sau 001 1

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift, og kommunisere en tydelig miljøprofil.

Allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn; som første selskap på Nordmøre, og et av de første i Norge. Sertifikatet fornyes årlig og inspektørenes miljøanalyse ser på Norsol’s fysiske arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering/gjenvinning, utslipp/forurensning og transport. Vi mener derfor at riktig solskjerming øker trivselen.

collage fra fabrikk
Kvalitet tvers igjennom
Norsol vet av erfaring at forarbeidet er helt avgjørende for resultatet. Råvarer til våre produkter leveres av pålitelige, europeiske leverandører vi kjenner godt gjennom langvarig samarbeid. All produksjon foregår på egen fabrikk, og Norsol er kjent for å ha bransjens mest oppdaterte maskinpark. Kombinert med en kompetent arbeidsstokk, tilbys skreddersydd solskjerming gjennom et landsdekkende salgsnett til en kvalitet tvers igjennom.