Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming skaper et behagelig innemiljø med lave temperaturer, og lar deg beskytte utemøblementet og forlenge utelivssesongen. Velg mellom utvendige persienner, markiser, screen, pergola eller levegg – Norsol tilbyr et bredt sortiment av utvendig solskjerming, skreddersydd for din fasade og dine behov.

Våre utvendige solskjermingsprodukter

Landsdekkende gratis befaring av erfarne fagfolk

Hvis du er usikker på hvilket produkt du skal velge, tilbyr Norsol gratis befaring over hele landet. Vi bistår deg i å finne innvendig solskjerming med rett utseende og rette kvaliteter, og viser hvordan ulike løsninger kan endre uttrykket i rommet.

Komfortablet inneklima, hele året

Utvendig solskjerming skygger for solen, hindrer innsyn og sikrer et behagelig innemiljø med lave temperaturer. Med utvendig solskjerming fra Norsol stopper du også effektivt uønsket stråling før den kommer inn i boligen, og det er dermed et miljøvennlig alternativ til air condition-anlegg. Se andre alternativer til utvendig solskjerming her.

Skap et fleksibelt og eksklusivt uterom som varer gjennom sesongene

For deg som ønsker å bruke uterommet til avslapning og selskap, er både pergola og leveg fleksible og funksjonelle systemer som gir avskjerming og vindskjerming. Norsol skreddersyr utvendig solskjerming til din uteplass og fasade, og med fire tiår med spesialkompetanse kan du være sikker på at du gjør en varig og bærekraftig investering som beskytter hjemmet ditt og tåler tidens tann.

Smarthusteknologi for moderne hjem og kontor

Er du opptatt av sikker solskjerming, moderne løsninger og komfortabel teknologi? Alle produkter fra Norsol kan motoriseres, automatiseres og opereres med fjernkontroll. Sol- og vindautomatikk beskytter for UV-stråler, og skjermer fra overoppheting av huset. Vår egen, avanserte app lar deg styre solskjermingen fra sofakroken. Et tilkoblet hjem der du kan koble på kameraer, bevegelsesdetektorer, alarm og røykvarslere betyr at du har full kontroll til enhver tid, uansett hvor du befinner deg. Slå på komfortbelysning med et tastetrykk når du kommer hjem, eller still inn dempet belysning på kvelden. Med solsensorer kjøres terrassemarkisen automatisk ut når sola skinner, og du slipper å komme hjem til et overopphetet rom. Mulighetene er uendelige.

Bærekraftig og lokalprodusert

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift fra økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal, og alle våre produkter blir lokalt produsert på egen fabrikk. Vi er stolte av å ha tilbudt spesialkompetanse på solskjerming i flere generasjoner. I dag er vi en av landets ledende solskjermingsbedrifter, med fokus på skreddersydde, bærekraftige løsninger av høy kvalitet.

Riktig solskjerming øker trivselen, og allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Med en gjennomgående miljøprofil gjennom hele produktkjeden, kan du kjøpe våre produkter med god samvittighet. Fordi bærekraft har fokus i alle varer, slipper du å kjøpe ny solskjerming etter få år – produkter fra Norsol er bygd for å vare, og bestå tidens tann.