Levegger

Uttrekkbar levegg er en fleksibel og moderne løsning for deg som vil benytte uterommet uavhengig av sesong eller værforhold. Når leveggen ikke er i bruk, kan den enkelt trekkes helt inn til neste gang.

Våre levegger

Uttrekkbar levegg og fleksibel vindskjerming

Kaldt trekk fra sidevind setter en demper for finværsdagene. Med en uttrekkbar levegg på terrassen kan du forlenge utesesongen, og samtidig skjerme utemøblementet fra vær og vind. I motsetning til en pergola, som står som en konstant del av hagen, kan en frittstående levegg trekkes helt inn når den ikke er i bruk. Slik sikrer du fleksibilitet og mobilitet til uterommet, hele året.

Spesialtilpasset konstruksjon for alle forhold

En moderne levegg kan ramme inn en terrasse, uteplass, eller hele hagen, og gir deg ly for vind og innsyn. Vår levegg i stoff lar deg velge blant mer enn 100 markiseduker i ensfarget, tofarget eller stripet design, som kan matche markisene eller vindusscreenen din. Levegg kan enkelt integreres hos de fleste underlag, og Norsol tilbyr gratis befaring for å finne alternativet som passer deg best.

Leveggen er uttrekkbar og frittstående i stoff. Den består av spesialdesignede kassetter med ekstrudert aluminium, med innfestingsbraketter og sidedeksler av massivt støpt aluminium, og dukrør av galvanisert stål. Profilene har stor stabilitet og lang levetid, for deg som ønsker bærekraftige løsninger for uterommet.