Grip levegg

En sideveis, uttrekkbar levegg skreddersydd ditt privatliv. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn, og få en lun atmosfære i fargen som best matcher dine ønsker.

Mål

Bredde utfall max 350cm
Dukhøyde 120 / 180cm
Kassetthøyde 130 / 190cm

Fleksibel og smart solskjerming med veggfeste

Grip uttrekkbar levegg gir sideveis skjerming for sol og innsyn, og vindbeskyttelse hele året. Velg mellom mer enn 100 markise- og screenduker av høy kvalitet. Leveggen passer til ethvert bygningsdesign og uteområde takket være dens elegante og avrundede form. Innfestingen er smart, du kan enkelt feste kassetten sideveis i veggen, eller med ekstra sidefester åpne for andre muligheter. For vinterlagring er det bare å løfte kassetten rett ut av festene. I motsetning til Ona levegg, som ofte bruker takinnfesting, er Grip dermed et fleksibelt og smart alternativ for de som ikke har tak tilgjengelig. Grip levegg brukes også ofte for fleksibel innsynskjerming når terrassen er innglasset.
Grip håndtaket, dra leveggen til siden og nyt GRIP® fra NORSOL®

Duker

Levegg i stoff lar deg sette farge på tilværelsen. Få inspirasjon og velg blant mer enn 100 markiseduker i ensfarget, tofarget eller stripet design. Screenduker er også populære for våre levegger: de perforerte dukene kombinerer avskjerming med muligheten til utsyn.

Betjening

Kassetten er fjærbelastet og betjenes sideveis med tilhørende håndtak. Gripe-håndtaket på leveggen festes enkelt inn og ut til et veggfeste når den er strukket ut i full lengde. Veggfestet monteres i veggen eller til en festemast (tilvalg). Alternativt kan også veggfestet, i likhet med kassetten, festes med et sidebeslag (tilvalg) hvis en sidemontering i for eksempel rekkverket er beste løsning

Konstruksjon

Grip uttrekkbar levegg er innfelt i en robust aluminiumskassett. Fås i 2 farger. Festemasten med krok for ekstra sikring. Håndtaket til som hektes inn i festemasten.
Den elegante og solide aluminiumskassetten er fjærbelastet og leveres i pulverlakkert grå eller sort som standard, og hvit som tilvalg. Kassetten produseres i to høyder; 130 cm og 190 cm. Duken skreddersys ditt behov inntil 3,5 meter i bredden. Den monteres enkelt på veggfester som kassetten klikkes på og av.