Ona levegg

En fleksibel levegg for alle anledninger. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Ona levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher fasaden eller markisen din.

Ona Levegg passer utmerket til avskjerming av terrasse eller uteområde. Du velger selv om du ønsker åpen løsning uten tak med kombinasjonsfeste for tak eller vegg, eller innebygget levegg i en rund kassett med veggfeste.

Mål

Maksimum bredde: 6 m for Ona levegg, med eller uten kassett. Maks anbefalt totalareal: 12 kvm.

Enkel og fleksibel solskjerming når du vil

Ona levegg gir skjerming for sol og innsyn, og vindbeskyttelse hele året. En uttrekkbar levegg monteres enten oppe på veggen eller i taket. Takmontering kan for eksempel være et takutspring, eller balkongen over deg om du bor i et leilighetsbygg. Åpne opp utsynet når forholdene tillater det, og slipp den ned når du ønsker det lunt og skjermet. I nedestilling festes den i gulvet, og strammes til den får et godt spenn. Enklere blir det ikke.

Duker

Levegg i stoff lar deg sette farge på tilværelsen. Få inspirasjon og velg blant mer enn 100 markiseduker i ensfarget, tofarget eller stripet design. Screenduker er også populære for våre levegger: de perforerte dukene kombinerer avskjerming med muligheten til utsyn.

Betjening

Betjenes med sveiv (140 cm) som standard, men kan også leveres med annen sveivlengde (100, 120, 160 og 180 cm). Kan også tilkobles motor. Det anbefales forsiktighet ved bruk av motor, da leveggen festes fast i bakken i bruk.

Konstruksjon

Norsol bygger solskjerming som varer. Beslag er av ekstrudert og støpt aluminium. Front- og takprofiler, samteventuell rundkassett leveres i natureloksert aluminium. Rørene er av galvanisert stål.

Våre levegger