Markiser

Markiser løfter fasadens uttrykk, gir effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø. Norsols innovative og patenterte løsninger sørger for et minimalistisk og stilrent skandinavisk uttrykk.

Våre Markiser

Terrassemarkiser

Passer perfekt på verandaen, terrassen, balkongen, så vel som uteserveringen.
Les mer her

Stilrent og skandinavisk, skreddersydd for norske forhold

Stilrent og skandinavisk, skreddersydd for norske forhold
I generasjoner har markiser produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg. Variert norsk klima og værforhold stiller krav til utvendig solskjerming. Kontinuerlig produktutvikling gjør at Norsols markiser i dag kombinerer godt design og utseende med kvalitet og sikkerhet tvers gjennom. Velg blant 100 kvalitetsduker skreddersydd til ditt hjem og fasade, og nyt en lun og bekymringsfri uteplass uavhengig av værforhold.

Et premium solskjermingsprodukt, tilpasset din fasade og behov

Norsols markiser kan tilpasses små og store vindusflater, og plasseres der du ønsker, så du beholder fullt utsyn til uteområdet. Velg selv mellom markise med sveiv, motor med bryter eller motor med fjernkontroll. Elektrisk markise og markise med motor er brukervennlig og fleksibel, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Norsols markiser kan også utstyres med sol- og vindautomatikk, så du kan la været gjøre jobben for deg.