Fasademarkise

Markisen for de store vindusflatene. Norsols fasademarkise er en kraftig og stabil konstruksjon som tåler tidens tann, for byggene som krever profesjonell solskjerming.

Mål

Maks bredde uten kassett: 7 meter
Maks bredde med kassett: 5,5 meter

Markisen kan seirekoples opp til 20 meter.
Bredde t.o.m 550 cm: 1 par armer
Bredde 551-700 cm: 3 armer

Maksimum bredde: 7 meter for fasademarkise uten kassett og 5,5 meter for fasademarkise med kassett. Markisen kan seriekobles opp til 20 meter. Bredde t.o.m. 550 cm: 1 par armer Bredde 551 t.o.m. 700 cm: 3 par armer.

En brukervennlig konstruksjon som skjermer fra lyset

Norsol Fasademarkise gir optimal skjerming fra lys og varme, og bevarer likevel utsikten. Den er velegnet for motorisering og automatikk, og du kan enkelt justere vinkelen på markisen etter solens gang.

En profesjonell fasademarkise for profesjonelle bygg

Den solide og kraftige fallarmsmarkisen passer spesielt for større vinduspartier, og er godt egnet for kontor, skoler og industribygg. Markisens konstruksjon tillater både vegg- og takmontering, og med beslag og profiler i ekstrudert aluminium består den tidens tann.

Betjening

Som standard leveres fasademarkisen med sveiv på 140 cm. Du kan også velge annen sveivlengde mellom 100 og 180 cm. For enkel betjening anbefaler vi motor med med bryter eller fjernkontroll, samt automatisk sol- og vindautomatikk.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Velg blant mer enn 140 markiseduker i ensfarget, tofarget eller stripet design som matcher din fasade.

Konstruksjon

Beslag
Markisebeslagene er i ekstrudert og støpt aluminium som er lakkert i grått. Armene har innebygd ekstra kraftige justerbare fjærer som gir markisen optimalt dukspenn.


Profiler
Front-, arm-, takprofiler og kassett i ekstrudert pulverlakkert grå aluminium. Rørene er av galvanisert stål. Velg mellom åpen markise (Fasademarkise uten kassett med kombinasjonsfeste for montering i tak eller vegg) eller kassett for veggmontasje i kvadratisk form. Fasademarkisen kan også leveres i en rund, hvitlakkert kassett mot pristillegg. Da er markiseduken underrullet.

Våre Markiser

Terrassemarkiser

Passer perfekt på verandaen, terrassen, balkongen, så vel som uteserveringen.
Les mer her