Terrassemarkiser

Terrassemarkiser løfter fasadens uttrykk, gir effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø. Velg mellom solide og bærekraftige terrassemarkiser skapt for norske forhold, eller kassettmarkise hvis du har liten plass.

Våre terrassemarkiser

Stilrent og skandinavisk, skreddersydd for norske forhold

Stilrent og skandinavisk, skreddersydd for norske forhold Variert norsk klima og tøffe værforhold stiller krav til terrassemarkiser. Kontinuerlig produktutvikling gjør at Norsols terrassemarkiser i dag kombinerer godt design og utseende med kvalitet og sikkerhet tvers gjennom.

Vår Norlet terrassemarkise er bygget med bruddsikker aluminium. Takket være vår avanserte belteteknologi tåler markisen inntil 60 000 sykluser. Hvis du bruker Norlet terrassemarkise to ganger om dagen, tilsvarer det en varighet på 80 år. Med Norlet får du optimalt dukspenn og lang levetid, med kvalitet fra innerst til ytterst.

Norlux terrassemarkise er produsert med dyneema-bånd i armene. Dyneema er verdens sterkeste fiber, og 15 ganger sterkere enn stål. I tillegg er det lett og vannavstøtende – ideelt for et utfordrende norsk klima med skiftende vær- og vindforhold.

Premium terrassemarkiser, tilpasset din fasade og behov

Norsols terrassemarkiser kan tilpasses små og store vindusflater, enten det er stuevinduet, balkongen eller uteserveringen som skal skjermes. Våre terrassemarkiser kan plasseres der du ønsker, så du beholder fullt utsyn til uteområdet. Velg blant 100 kvalitetsduker skreddersydd til ditt hjem og fasade, og nyt en lun og bekymringsfri uteplass uavhengig av værforhold.

Automatiserte og smarte løsninger med fjernkontroll eller motor

Velg selv mellom markise med sveiv, motor med bryter eller motor med fjernkontroll. Elektrisk markise og markise med motor er brukervennlig og fleksibel, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Norsols markiser kan også utstyres med sol- og vindautomatikk, så du kan la været gjøre jobben for deg.