Norbox Kassettmarkise

En kassettmarkise har lav byggehøyde og får plass selv ved de minste uteområder. Når markisen ikke er i bruk, ligger duken trygt plassert i en kassett.

Mål

Maks bredde 500 cm
Min. bredde 300 cm
Arm fra 200–300cm

montering 0000 vegg
montering 0001 tak

Veggmontering:
Minimum vinkel 10°
Maximum vinkel 60°

Takmontering
Minimum vinkel 18°
Maximum vinkel 60°

Liten bygghøyde

Ofte hindres god skyggelegging av at markisen bygger for mye i høyden og innfestingen blir vanskelig – dette gjelder ikke for Norbox. Vår kassettmarkise viser at topp kvalitet og konstruksjon ikke er avhengig av størrelse. Med en bygghøyde på bare 15,2 cm gjør Norbox kassettmarkise seg sitt navn verdig, og finner lett plass selv i de trangeste innfestingssituasjoner. Norbox er en kassettmarkise som byr på høykvalitets komponenter, gjennomtenkt mekanikk og et tvers gjennom attraktivt design – så du kan kjøpe et produkt som varer.

Enkel innstilling

Å stille inn hellingsvinkel kan være utfordrende hos kassettmarkiser – med unntak av Norbox. Helningsvinkelen hos Norbox kan justeres fra 5 til hele 40 grader. Dette gjør kassettmarkisen fleksibel i enhver monteringssituasjon, og lar deg justere skjermingen etter solens innfallsvinkel gjennom ulike årstider, sesong til sesong.

Skreddersydd for din terrasse gjennom hele sommerhalvåret

Vi i Norsol setter valgfrihet høyt. Med mange fleksible tilvalg kan Norbox terrassemarkise tilpasses alle typer utearealer på inntil 15 kvadratmeter. For ytterligere komfort kommer den utstyrt med motor og fjernkontroll. Norbox-serien oppfyller alle krav til lang holdbarhet, minimalt vedlikehold og tidløs design.

Norbox terrassemarkise er liten, fleksibel og pakkes enkelt vekk gjennom vinterhalvåret. Da slipper du å bekymre deg for om den fryser i kassetten og overbelaster motoren.

Betjening

Norbox kassettmarkise leveres motorisert med fjernstyring for elektrisk kontroll.

Konstruksjon

Dukåpningen i hele markisens bredde er lukket. Dette begrenser tilsmussing av stoffet, og gir derfor duken lengre levetid, og sikrer et eksklusivt og smakfullt uttrykk. Stabilitet og kvalitet gjenspeiles ned til minste detalj. Alle sidedeksel og utfallsprofiler i vedlikeholdsfri, formstabil og motstandsdyktig aluminium.

Våre terrassemarkiser