Norlet Terrassemarkiser

Markisen for alle anledninger med mange fargevalg. Passer perfekt på verandaen, terrassen, balkongen, så vel som uteserveringen. Avansert Belte Teknologi beskytter mot rust, og sørger for topp kvalitet gjennom hele levetiden.

Mål

Maks bredde: 700 cmm
Maks lengde: 350 cm
Armutfall i 150, 200, 250, 300 og 350 cm

Laget for tøffe forhold

Norlet terrassemarkise fra Norsol er bygget for å tåle et værhardt norsk klima og alle anledninger. Konstruksjonen er skapt for å tåle inntil 60 000 sykluser, det vil si hvor mange ganger terrassemarkisen kjøres inn og ut. Hvis du bruker terrassemarkisen to ganger om dagen, vil det tilsvare en varighet på over 80 år! Med solide armer og frontskinne i bruddsikker aluminium er du sikret et optimalt dukspenn og lang levetid, med kvalitet fra innerst til ytterst.

Skreddersydd for din terrasse, tilpasset alle forhold

Vi i Norsol setter valgfrihet høyt. Med mange fleksible tilvalg kan Norlet terrassemarkise tilpasses alle typer utearealer på inntil 25 kvadratmeter. For ytterligere komfort, velger de fleste motor og fjernkontroll. Norlux-serien oppfyller alle krav til lang holdbarhet, minimalt vedlikehold og tidløs design.

Betjening

Norlet terrassemarkise leveres med sveiv på 140 cm, motor med bryter eller motor med fjernkontroll – du velger det som passer deg best. For ytterligere komfort og fleksibilitet, kan terrassemarkisen utstyres med sol- og vindautomatikk.
Norlet 0023

Konstruksjon

Fleksibel (inntil 90 grader) vinkeljustering av armer ved installasjon og etterjustering. – Overbrett m/endelokk: Gir beskyttelse for duk og markise og hever utseendet på markisen (kun ved veggmontasje)


Vinkeljustering
På armens klokke justeres fallvinkel enkelt på hver side. Vi anbefaler en fallvinkel på 15 grader. Dette er så vannet skal renne av direkte, da sikrer du lang varighet og en stram og pen duk.


Armer og beslag
Norsol har i mange år hatt fokus på produktutvikling, og har bånd- og belte over armenes kneledd som standard for alle våre terrassemarkiser.


ABT – Avansert BelteTeknologi
Avansert Belte Teknologi (ABT) er kjennetegnet ved Norlets unike kvalitetsarm. ABT-systemet består av hele 9 stålkabler 100% forseglet i et polykarbon UV bestandig belegg. Forseglingen gjøres i oksygenfritt miljø slik at beltet ikke kan utsettes for rustdannelse, og dermed holder topp kvaliteten i hele levetiden i tøft norsk klima.


Tekniske data
Armutfall i 150, 200, 250, 300 og 350 cm. Maks størrelse er 700×350.


Profiler
Front- og takprofiler er i ekstrudert, pulverlakkert aluminium, med miljøvennlig lakk fra Akzo Nobel, som står imot vær, vind og korrosjon. Alle profiler er lakkert i grå eller svart metallisk farge, duk og firkantrør er av galvanisert stål. Ved veggmontasje anbefaler vi ekstrudert aluminiumskassett med overbrett for best skjerming av duk.


Vindklasse
Norlet er klassifisert i vindklasse 2, basert på EN13561-standarden.

Våre terrassemarkiser