Pergola

En pergola er en enkel og stilig måte å oppgradere uteplassen på, som skapt for sene sommerkvelder og utendørs middager i gode venners selskap.

Våre pergolaer

En dekorativ konstruksjon for alle anledninger

Pergola med tak er populært for et anvendelig uteareal uavhengig av vær. Med klatreplanter rundt pergolaen kan du skape en følelse av en engelsk hage. Du kan også pynte med dekorative lyslenker, for en moderne og lys løsning. Det finnes uendelige byggemåter og kombinasjoner, og Norsol kan bistå deg med å bygge en bærekraftig, barnevennlig pergola av høy kvalitet som passer for ditt uterom.

Et måltilpasset produkt for nettopp ditt uterom

Med en pergola skaper du et eget, eksklusivt uterom, med skygge for solen og le for vinden. En pergola er fleksibel og kan bygges på de fleste underlag. Norsol samarbeider med de beste aktørene i bransjen, og har gjennomgående fokus på kvalitet og bærekraftighet i våre produkter.
Norsols pergolaer er et funksjonelt og eksklusivt system som lar deg forvandle uteområdet til en stilig og inviterende stue. Ønsker du pergola med tak og ly for vind og regn, eller kanskje en stue under åpen himmel? Norsol hjelper deg med å realisere drømmehagen.