Pergolux

Nyt ekstra skygge og frihet med avskjerming. Norsol Pergolux er en pergola for alle sesonger, som gir deg stor fleksibilitet gjennom hele året.
Med Pergolux kan du benytte hagen og uteområdet året rundt, uten å bekymre deg for regn eller sludd. Med innebygde vertikale screen og integrerte kanaler for vanndrenering i støttebenene kan du nyte sene kvelder uten å bli forstyrret av været.

Mål

Maks bredde: 6000 mm
Min. bredde: 5000 mm
Maks areal: 25 m2

En stram pergola for norske forhold

Norsol Pergolux er en pergola beregnet for skjerming av små og mellomstore uteområder og terrasser. Pergolaen består av solide profiler i aluminium, utviklet spesielt for norske forhold. Kassetten monteres på husveggen din, med en tekstilduk i taket som kjøres inn og ut. Duken har ZIP-teknologi, som sikrer en stram og fin overflate.

En dekorativ konstruksjon som effektivt hindrer regn

Regnvannet renner pent ut i de integrerte dreneringsrørene, som er plassert i støttebenene og har 15 graders helling. Innebygde LED-lys kan integreres i profilene for å gjøre pergolamarkisen komplett. Hvis du ønsker et enda lunere uterom, kan det installeres Zip-screen i sideveggene.

Betjening

Pergolux betjenes via motor som kan kobles opp mot bryter, fjernkontroll eller smarthussystem som tilvalg. For økt komfort anbefaler vi sol- og vindautomatikk.

Konstruksjon

Front-, kasse- og profiler er av ekstrudert pulverlakkert aluminium, utviklet for norske forhold. Velg mellom standard grå, hvit og svart, eller kjøp spesiallakkering som matcher fasaden din. Dukrør leveres i galvanisert stål.