Screens

La solskjermingen være et arkitektonisk element av hjemmet ditt. En moderne og stram screen kan monteres vertikalt og horisontalt, og gir et eksklusivt uttrykk.

Vanlig screen uten sidefesting gir vinduet solskjerming med stil. Zip Screen har en ekstra glidelås som gir elegant sikkerhet i værutsatte forhold.

Våre screens

Skap skygge med stil

Vår utvendige screen er et moderne og stilig produkt som blir stadig mer populær i takt med nye byggestiler. La solskjermingen være et eget designelement – en stram screen passer godt til moderne funkishus, og fungerer som en spennende kontrast til mer tradisjonelle byggestiler.

Vår bestselgende Zip Screen beskytter værutsatte fasader med stil og eleganse.

Konstruksjon av kvalitet

Utvendig screen fungerer som en kraftig rullegardin, og kan monteres både vertikalt og horisontalt. Du får god sikt fra innsiden takket være mikrostrukturen. Den perforerte screenduken kan rulles inn i en kassett, som tilpasses vinduets rammer.

Screen eller Zip Screen?

Norsol tilbyr vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås eller “zip” låser duken i hver sideskinne og beskytter mot vindforhold. En vanlig screen har vekt i bunnskinne som ytterligere forsikring, mens zip i tillegg låser duken sideveis.

Norsol leverer vanlig screen i tre størrelser. Screen 60 er liten og nett, og passer til små vindusflater som vippevinduer. Screen 90 og 120 er større, og passer til alt fra hjem og leiligheter til kontor og næringsbygg.

Der Screen 60 er snorbetjent, kan Screen 90 og 120 motoriseres for ytterligere komfort.

Vær- og vindutsatt?

Da er Zip Screen det beste alternativet for deg. Zip Screen har en glidelås sveiset på dukene i hele høyden, på hver side, som gjør at duken låses fast i sidene i tillegg til bunnlistens vekt. Dette gjør Zip Screen tilnærmet stormsikkert.