Screen 60

Screen 60 fra Norsol er ideell til små vindusflater. Den minimalistiske kassetten har liten byggehøyde og kan eksempelvis monteres direkte på vippevinduer.

Mål

Screen 60 produseres måltilpasset opptil 1,6 m bredde og 1,6 m høyde. Kan ikke seriekobles.

Perfekt for små vinduer

Norsols Screen 60 har en kassett som bare bygger 60 mm – minst på markedet. Den er ideell på små vindusflater som vippevinduer, terrassedører, og andre flater der du ønsker diskret, effektiv solskjerming uten å bygge på fasaden. Med en screen holder du enkelt varmen ute, samtidig som du beholder fullt utsyn over området.

Brukervennlig og effektiv screen tilpasset dine behov

Screen 60 har få komponentdeler og er lett å betjene og vedlikeholde. Den veggmonteres tett på vindusrammen uten bruk av styreskinnsbein. Du betjener den som en utvendig rullegardin med snor. Velg blant et mylder av duktyper og farger for å justere utsynsnivå og lys- og varmeinnslipp. Vi bistår deg i å finne den perfekte duken for dine behov.

Norsol tilbyr screen for alle behov

Om du har større vindusflater i hjemmet, kan Screen 90/120 være et alternativ for deg. Der Screen 60 har oval kassett, har 90 og 120 rund kassett. 

Screen 90 og 120 kan motoriseres, for en enda mer komfortabel solskjermingsopplevelse. Produktet kan også passe godt på kontoret eller andre næringsbygg.

Betjening

Screen 60 leveres snorbetjent. Kan ikke motoriseres. Ønsker du en motorisert Screen, se våre Screen 90 og 120.

Konstruksjon

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, pulverlakkert aluminium for å stå imot vær, vind og korrosjon. Alle profiler er lakkert i grå eller hvit. Dukrør er av galvanisert stål. Endedeksel og trinser i ABS-plast. Underlist er utstyrt med ekstra tyngde, for å gjøre den mer stabil.

Bruk bestandighet og vedlikehold
Utvendig screen krever lite vedlikehold. Ved behov kan duken vaskes med vanlig klesvaskemiddel. Gjør blandingen 2-3 ganger kraftigere og dusj den jevnt utover duken. La det virke i 15-20 minutter. Skyll deretter med en hageslange. Vannstrålen må ikke være for kraftig og bør ha en god spredning. Skrubb om nødvendig med en børste. Dette vil forlenge produktets levetid.

Norlux 0027 1 1

Våre screens