Screen 90 og 120

Screen er en moderne og diskret løsning, som gir vinduet solskjerming på hele glassets overflate. Hold varmen ute og bevar utsynet.

Mål

Maks bredde (s) 2200 mm
Maks bredde (l) 4000 mm
Maks høyde (s) 3000 mm
Maks høyde (l) 3500 mm
Maks flate (s) 4,5 m2
Maks flate (l) 9 m2

Moderne uttrykk

Norsol Screen gir et moderne uttrykk til fasaden. Den utvendige rullegardinen kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv solskjerming, fra villaer og leiligheter til kontorlokaler, skoler og butikker.

Brukervennlig og effektiv screen tilpasset dine behov

Ved å benytte screen fra Norsol holder du effektivt varmen ute, samtidig som utsikten over området bevares. Den utvendige, perforerte rullegardinen vil avhengig av tekstilvalget dempe innetemperatur, begrense innsyn og bevare et godt utsyn. Med et mylder av duktyper og farger å velge mellom er du sikker på å finne noe som matcher din fasade på en prikk.

Norsol tilbyr screen for alle behov

Dersom du har mindre vindusflater i hjemmet, kan Screen 60 være et alternativ for deg. Der Screen 60 har oval kassett, har 90 og 120 rund kassett.

Screen 60 passer utmerket på vippevinduer, og andre små vindusflater som terrassedører. Den minimalistiske kassetten har liten byggehøyde og en kassett som bare bygger 60 mm – minst på markedet.

Betjening

Norsol Screen kan reguleres med snor, sveiv eller motor. Liten screen leveres med snor eller motor. Stor screen leveres med sveiv eller motor. For ytterligere komfort, kan rullegardinen kan også utstyres med sol og vindautomatikk.

Konstruksjon

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, eloksert aluminium. Dukrøret er i 43 mm galvanisert stål for liten screen og 70 mm i stor screen. Endedeksel og trinser i ABS-plast. Underlist er utstyrt med ekstra tyngde, for å gjøre den mer stabil.

Vedlikeholdsfri
Utvendig screen krever ikke spesielt vedlikehold, så lenge du er flink til å ta den opp når den ikke er i bruk. Ved behov kan duken vaskes med vanlig klesvaskemiddel. Gjør blandingen 2-3 ganger kraftigere og dusj den jevnt utover duken. La det virke i 15-20 minutter. Skyll deretter med en hageslange. Vannstrålen må ikke være for kraftig og bør ha en god spredning. Skrubb om nødvendig med en børste. Dette vil forlenge produktets levetid.

Våre screens