Zipscreen

Zip Screen fra Norsol er skapt for norske forhold, og beskytter vinduene og fasaden din fra stormer. Med Zip Screen får du dekorativ, stabil og miljøvennlig solskjerming som løfter hjemmets uttrykk.

Zip Screen produseres måltilpasset opptil 4 meters bredde og 3,5 meters høyde. Minimumsbredde på produktet er 80 cm, for å få plass til motor i dukrør. Zip Screen kan ikke seriekobles.

Mål

Maks bredde: 3950 mm
Min. bredde: 350 mm
(med motor: 600 mm)
Maks høyde: 3400 mm
Maks areal: 10 m2

Et diskret designobjekt, spesialtilpasset for dine ønsker

En screen holder varmen ute, og bevarer utsynet. Det diskrete designet fremhever fasaden, og du velger selv hvilken farge og type duk du ønsker. De ulike typene gir ulik grad av innsyn, utsyn, lys- og varmeinnslipp, og Norsol bistår deg i å finne en perfekt match for dine behov.

Unik teknologi og solid konstruksjon

Unik teknologi låser duken 100 % i sideskinnene med et skjult glidelåssystem sveiset på ytterkantene av den perforerte duken. Dette skiller en zipscreen fra tradisjonelle screen-produkter, som kun stabiliseres av vekten av bunnlisten.

Bærekraftig med lang levetid

Norsol setter bærekraft høyt, og vår miljøvennlige Zip Screen produseres med færre enkeltkomponenter. De resirkulerbare delene sikrer lang levetid, så du kan kjøpe et produkt som tåler tidens tann.

Motorisert Betjening

Norsol Zip Screen leveres alltid motorisert, for komfort og brukervennlighet. Produktet betjenes som en utvendig rullegardin, og du velger selv om du vil regulere med motor med bryterstyring, eller fjernkontroll. Fjernkontroll anbefales for enklere å utføre endestoppinnstilling og etterjusteringer, samt ytterligere fleksibilitet i bruk. For en videre moderne løsning, kan Zip Screen utstyres med sol- og vindautomatikk, så du kan la været sette føringene på egenhånd.

NorZip 85 kan betjenes med snor. Denne modellen leveres til maks 220 x 220 cm vinduer.

Konstruksjon

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, pulverlakkert aluminium for å stå imot vær, vind og korrosjon. Alle profiler er lakkert i hvit, grå, mørk grå eller sort. Dukrør er av galvanisert stål. Endedeksel og trinser i ABS-plast. Underlist er utstyrt med ekstra tyngde, for å gjøre den mer stabil.

Profiler
Zip Screen har aluminium styreskinner i sidene noe som gir stor stabilitet i sterk vind. Duk låses skjult i sideskinnene som gir høy stabilitet. Systemet krever svært lite vedlikehold. Kassetten er todelt med inspeksjonsluke i front for enkelt å komme til ved montering/service.

Bruk, bestandighet og vedlikehold
Utvendig screen krever ikke spesielt vedlikehold. Norsol Zip Screen er godkjent etter EN13659, EU-standarden for klassifisering av vindtrykk og luftmotstand. Standarden stiller strenge krav til levetid og bestandighet for vær- og vindforhold. På alle størrelser inntil 2,95 m bredde og 2,35 m høyde er produktet klassifisert i klasse 6 (400 N/m2). For høyder større enn 2,35 m er det klassifisert i klasse 3 (100 N/m2) Produktet er konstruert og testet for å motstå de forsterkede vindtrykkene som oppstår i de kortvarige vindkastene.

Våre screens