Utvendig persienner

Utvendige persienner skaper et bærekraftig hjem som står gjennom sesongene. Om sommeren stenger persiennene ute solvarmen, og om vinteren bidrar de til å holde det lunt og varmt. Med Norsols persienner i vinduene beskytter du møbler og gulv fra solbleking – år etter år.

Våre utvendige persienner

Et produkt for alle sesonger, skapt i Norge for norske forhold

I Norge har vi klare skiller mellom årstidene; varierende temperatur og solforhold setter ulike krav til lyssetting og inneklima. Med utendørs persienner fra Norsol stenger du ute inntil 90% av solvarmen gjennom sommeren – og isolerer gjennom vinteren. Når solen står lavt gjennom vintermånedene, kan du unngå blending ved å vinkle persiennens lameller. I sommerhalvåret sørger persiennen for en sval innetemperatur. Utvendige persienner gir et behagelig lys gjennom hele året, og hindrer gjenskinn i TV-en eller forstyrrende sol i middagspraten. Med persiennens lysregulering sørger du for at både møbler og gulv er beskyttet fra solbleking sesong etter sesong. 

Skreddersydde, bærekraftige persienner av høy kvalitet til alle fasader

Persienner beskytter bedre mot unødig varme enn en screen, og passer utmerket for deg som ønsker stilig og moderne solskjerming med minimalt innsyn. Tenk gjerne på hvilken gjenskinnsfarge glasset gir fra utsiden like mye som fargen på huset ditt; matches persiennens lamellfarge mot glasset blir inntrykket likeverdig både når persiennen er i bruk og når den er oppe. Vi tilbyr spesialtilpassede persienner til alle typer vinduer og alle værforhold. Felles for dem alle er fokus på kvalitet og bærekraftighet, med lang levetid.