Continent 50 utvendig persienne

En skreddersydd, utvendig persienne for de små anledninger, som passer utmerket til et vippevindu eller en terrassedør.
Continent er en utvendig persienne med 50 mm lamelldybde. Sammen med Diplomat 50 egner den seg ypperlig for mindre vindusflater på inntil seks kvadratmeter, som for eksempel terrassedør eller stuevindu. Med fleksibel innfesting, liten byggehøyde og et dekorativt utseende egner disse persiennene seg godt på vippevinduer og terrassedører. For en gjennomført og bestandig finish anbefales NORSOLs aluminiumskassett. Kombinasjonen av kassett i aluminium og persiennen innfelt gir din bolig et varig ansiktsløft.

Mål

Maks bredde: 3950 mm
Min. bredde: 350 mm
Maks høyde: 3500 mm
Maks flate m/sveiv: 6 m2
Maks flate m/runddragsline:
6 m2

Effektiv solskjerming som beskytter interiøret ditt

Utvendige persienner er blant de mest effektive solskjermingsproduktene på markedet. Over 90% av solvarmen hindres i å komme inn i rommet når persiennen er i bruk. I tillegg skjermer den for innsyn, gir meget bra utsyn og beskytter møbler og gulv mot uønsket falming. 

Fleksibel innfesting på terrassedøer og vippevinduer

Med fleksibel innfesting, liten pakkhøyde og et dekorativt utseende egner Continent 50 seg godt på vippevinduer og terrassedører. Norsol Continent 50 har en enkel og stabil konstruksjon. Sammen med Diplomat 50 den seg godt også på vinduer med sprosser, da innfestingsbrakettene enkelt kan tilpasses sprossene på monteringsstedet.

Betjening

Continent 50 er snorbetjent for opp- og nedheising. Det følger med separat vendestang for lamellvinkling.

Konstruksjon

Lagerbukker og stigebåndsruller består av hardplast, konstruert for å gi en stille og lettgående funksjon.
Overlisten av galvanisert stål er 40 mm bred og 40 mm høy. Underlisten er 50 mm bred, og består av natureloksert eller bruneloksert aluminium, som fargetilpasses etter lamellfargen.


Lamellene har 50 mm dybde og er spesiallegert aluminium med slitesterk brennlakkering. Lamellene vindsikres i endene med en 2,3 mm fjær og plastbelagt stålwire. Liner, stigebånd og løftebånd er 100% polyester.

Aluminiumskassett
For en gjennomført og bestandig finish anbefales NORSOLs aluminiumskassett. Kombinasjonen av kassett i aluminium og persiennen innfelt gir din eiendom et varig ansiktsløft. Kassetten leveres skreddersydd inntil 6 meter bredde uten skjøt, i fargene hvit, natur eller sort. Som alternativ kan også dekkkasse i plastisol (plastovertrukket stålplate) leveres i hvit, grå eller sort.

Våre andre utvendige persienner