Diplomat 50 utvendig persienne

En utvendig persienne for de fleste anledninger, som skreddersys til alle vindusformer inntil 6 kvadratmeter. Med manuell betjening får du en elegant operasjon – ned, opp og lamellvinkling i ett.

Vår bestselgende Diplomat er en utvendig persienne med 50 mm lamelldybde. Gjennom generasjoner har denne persiennen bidratt til at utvendige persienner har blitt allemannseie. Sammen med Continent 50 egner den seg ypperlig for vindusflater på inntil 6 kvadratmeter, som for eksempel terrassedører eller stuevinduer.

Mål

Maks bredde 3950 mm
Min. bredde 350 mm
Maks høyde 3500 mm
Maks flate m/sveiv 6 m2
Maks flate m/runddragsline
6 m2

Effektiv solskjerming som beskytter interiøret ditt

Utvendige persienner er blant de mest effektive solskjermingsproduktene på markedet. Over 90% av solvarmen hindres i å komme inn i rommet når persiennen er i bruk. I tillegg skjermer den for innsyn, gir meget bra utsyn og beskytter møbler og gulv mot uønsket falming fra sollyset.

Fleksibel innfesting på terrassedører og vippevinduer

Med fleksibel innfesting, liten pakkhøyde og et dekorativt utseende egner Diplomat 50 seg godt på vippevinduer, terrassedører og alle vindusflater inntil 6 kvm. Norsol Diplomat 50 har en enkel og stabil konstruksjon.

Betjening

En operasjon. Endeløs runddragsline gir stabil opp- og nedheising, samt vinkling av lamellene i samme operasjon. Runddragslinen er standard med utfelt brems i toppkassen, men kan også leveres innfelt i toppkasse ved for eksempel montering i nisje. Seriekobling av flere persienner er mulig. Diplomat 50 kan ikke motoriseres.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Diplomat 50 tilbys i et stort fargeutvalg. Normalt velges lamellfarger som passer godt til glassets farge ved dagslys. Mest populært er sølv, bronse og mørkere farger som gir fasaden et naturlig og stilfullt inntrykk.

Konstruksjon

Lagerbukker og stigebåndsruller består av hardplast, konstruert for å gi en stille og lettgående funksjon.
Overlisten av galvanisert stål er 40 mm bred og 40 mm høy. Underlisten er 50 mm bred, og består av natureloksert eller bruneloksert aluminium, som fargetilpasses etter lamellfargen.
Lamellene har 50 mm dybde og er spesiallegert aluminium med slitesterk brennlakkering. Lamellene vindsikres i endene med en 2,3 mm fjær og plastbelagt stålwire. Liner, stigebånd og løftebånd er 100% polyester.

Aluminiumskassett
For en bærekraftig og bestandig finish anbefales NORSOLs aluminiumskassett. Kombinasjonen av kassett i aluminium og persiennen innfelt gir din eiendom et varig ansiktsløft. Kassetten leveres skreddersydd inntil 6 meter bredde uten skjøt, i fargene hvit, natur eller sort. Som alternativ kan også dekkasse i plastisol (plastovertrukket stålplate) leveres i hvit, grå eller sort.