President 50 utvendig persienne

En utvendig persienne bygget for norske værforhold og byggeskikk. Vi skreddersyr til alle vindusformer med ekstra vindsikring i toppkassen for ekstra stabilitet.
Norsol President 50 er en kraftig utvendig persienne med 50 mm lamelldybde. Når persienner skal motoriseres er det President som er bygget for dette. En større og kraftigere toppkasse enn Diplomat gjør at denne persiennen egner seg for større vindusflater, som gulv-til-tak vinduer og mer værutsatte forhold. Kraftigere komponenter gir økt stabilitet for norske klima. Estetikk og bestandighet ivaretas med en aluminiumskassett som skjermer komponenter mot regn og fukt, samtidig som persiennen får et ansiktsløft som hever fasaden din ytterligere.

Mål

Maks bredde: 3950 mm
Min. bredde: 350 mm
Maks høyde: 3500 mm
Maks flate m/sveiv: 6 m2
Maks flate m/runddragsline: 6 m2

Effektiv solskjerming som beskytter interiøret ditt

Utvendige persienner er blant de mest effektive solskjermingsproduktene på markedet. Over 90% av solvarmen hindres i å komme inn i rommet når persiennen er i bruk. I tillegg skjermer den for innsyn, gir meget bra utsyn og beskytter møbler og gulv mot uønsket falming fra sollyset.

Fleksibel innfesting for store vindusflater og værutsatte fasader

Med fleksibel innfesting, lav pakkhøyde og et dekorativt utseende egner President 50 seg godt større vindusflater og værutsatte fasader. Hvis du ønsker komfort, trygghet og fleksibilitet, kan du velge motorisering og automatikk for persiennen.

Betjening

President 50 utendørs persienne leveres snorbetjent som standard, for vindusflater på inntil 6 kvadratmeter. For større flater og/ eller økt komfort er det vanlig å motorisere persiennen. Velg mellom enkel bryter, impulsbryter med innebygget relé for ett enkelt tastetrykk eller styring med fjernkontroll. For ytterligere kontroll kan sol- og/eller vindautomatikk tilkobles.

Farger

Sett farge på tilværelsen. President 50 utendørs persienne er tilgjengelig i et stort fargeutvalg av høy kvalitet.
President80 691

Konstruksjon

Lagerbukker og stigebåndsruller består av hardplast, konstruert for å gi en stille og lettgående funksjon. Overlisten består av galvanisert stål og underlisten er natureloksert eller bruneloksert aluminium, som fargetilpasses etter lamellfargen.
Lamellene har 50 mm dybde og er spesiallegert aluminium med slitesterk brennlakkering. Lamellene vindsikres i endene med en 2,3 mm fjær og plastbelagt stålwire.


Aluminiumskassett
For en gjennomført og bestandig finish anbefales Norsols aluminiumskassett. Kombinasjonen av kassett i aluminium og persiennen innfelt gir din eiendom et varig ansiktsløft. Kassetten leveres skreddersydd inntil 6 meter bredde uten skjøt, i fargene hvit, natur eller sort. Som alternativ kan også dekk-kasse i plastisol (plastovertrukket stålplate) leveres i hvit, grå eller sort.

Våre utvendige persienner