President 80 utvendig persienne

En patentert produksjon, utviklet med Innovasjon Norge. Den stabile og fleksible utvendige persiennen passer perfekt for skoler, sykehus, industribygg, kontor eller hjem.

President 80 utendørs persienne er en patentert spesialkonstruksjon fra Norsol. Med støtte fra Innovasjon Norge har vi utviklet en ny måte produsere denne persiennen på, som sikrer høy kvalitet og bærekraftighet. Fasadepersiennen er ideell for sykehus, skoler, industribygg, kontor eller hjem som stiller høye krav til bestandighet.

Mål

Maks bredde 4950 mm
Min. bredde 400 mm + snekke
Min. bredde m/motor 700 mm
Maks høyde 5000 mm
Maks flate m/sveiv 6 m2
Maks flate m/motor 20 m2

Effektiv solskjerming som beskytter interiøret ditt

Utvendige persienner er blant de mest effektive solskjermingsproduktene på markedet. Over 90% av solvarmen hindres i å komme inn i rommet når persiennen er i bruk. I tillegg skjermer den for innsyn, gir meget bra utsyn og beskytter møbler og gulv mot uønsket falming fra sollyset.

Fleksibel innfesting og minimalistiske lameller

President 80 er en innovativ og fleksibel persienne for alle oppgaver, som kan dekke både små og svært store vindusflater. Persiennen gir effektiv solskjerming og varmedemping, kombinert med et godt utsyn, og skjermer samtidig for innsyn. Graden av alt dette bestemmes av hvordan du selv velger å vinkle lamellene. Utrolig nok forsvinner også den skreddersydde persiennen dels i fasaden når lamellene vinkles. 80 mm lamelldybde gir en større avstand mellom hver lamell enn 50 mm, og etterlater ved større vindusflater et minimalistisk uttrykk når fasaden observeres på avstand.

Betjening

Standard betjenes opp-, nedheising og lamellvinkling med sveiv (maks 9 kvm.). For større flater og/eller økt komfort er det vanlig å motorisere persiennen. Velg mellom enkel bryter, impulsbryter med innebygget relé for ett enkelt tastetrykk. For ytterligere kontroll kan sol- og/eller vindautomatikk tilkobles.

Farger

Sett farge på tilværelsen. Lameller er tilgjengelig i mange farger av høy kvalitet.
Norlux 0027 1 1

Konstruksjon

Norsols President er utstyrt med vindsikrede, valsede lameller med 80 mm dybde. Lamellene er fremstilt av pesiallegert aluminium med slitesterk brennlakkering, og Styreskinnene i aluminium sørger for at lamellene holder seg på plass selv ved sterk vind

.
Lagerbukker og stigebåndsruller består av hardplast, konstruert for å gi en stille og lettgående funksjon. Profiler er natureloksert eller bruneloksert aluminium, som fargetilpasses etter lamellfargen. Liner, stigebånd og løftebånd er 100% polyester.

Gjennom sin kraftige konstruksjon, kan persiennen monteres ved mange ulike vinduspartier for å oppnå maksimal solskjerming. Flere persienner kan seriekobles der det er ønskelig. Når persienner skal motoriseres er President som er bygget for dette.

Dekkasser
Dekkasser kan fås med eller uten endelokk. Standardfarger er hvit, grå og svart.

Våre andre utvendige persienner